2a divisió FEF

El Santfeliuenc torna a vèncer després de seixanta dies

3a divisió. David Toro va fer un gol clau (44') i Peralta va sentenciar (66')

El Santfeliuenc va superar el Peralada i va dir adéu a seixanta dies sense guanyar. La primera part va oferir molt poques coses fins al gol del Santfeliuenc. El Peralada va esperar al seu camp sense assumir cap risc i els locals ho van intentar però sense gaire convicció ni continuïtat. Al minut 43, però, el partit va fer un gir de 180 graus. A la sortida d'un córner i després d'un seguit de rematades i rebutjos, la pilota va arribar als peus de David Toro, que es va inventar un xut sec i col·locat que va superar Toni Montero per la dreta.

Després de la represa, el Santfeliuenc va sortir activat pel gol i esperonat per l'afició. Álex Bolaños al 51' amb un xut de lluny, i Éric Pacheco al 60' en una rematada desviada van fregar el segon gol. El Peralada es va veure desbordat si bé Guillem Cornellà ho va provar des de la distància al 57'. Els de Sant Feliu estaven cuinant a foc lent el gol. I al 63' una cessió defectuosa de la defensa visitant va acabar als peus d'Iván Peralta, que de fora de l'àrea i amb sang freda va superar un desubicat Toni Montero. Amb el segon gol els locals van anar adormint el joc tot i que a la contra podrien haver ampliat el resultat. Amb el temps gairebé acabat Sergio Romero va marcar en una errada de Santi.


PERALADA1


SANTFELIUENC2

SANTFELIUENC: Santi, Dani Sánchez, Èdgar, Gerard Rovira, Nacho Ruiz, Tena, Faura (Maldonado, 85'), Álex Bolaños, Cano (Iván Peralta, 63') David Toro (Quiles, 75') i Éric Pacheco. PERALADA: Toni Montero, Sergio García, Mate, Pastor, (Tidian, 52') Sergi Romero, Alforcea, Pons (Ruedas, 72'), Guillem Cornellà, Corominas, Marc Vila (Jaume Duran, 52') i Cruz. GOLS: 1-0 (44') David Toro. 2-0 (66') Iván Peralta. 2-1 (92') Sergi Romero. ÀRBITRE: González Moreno. T.G.: al local Cano i al visitant Tidian. PÚBLIC: uns 400 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)