3a divisió FEF

El Peralada més inofensiu

3a divisió. Els de Nacho Castro no van estar gens fins a l'hora de generar ocasions, i van cometre errors poc habituals en defensa que els van condemnar contra el Santfeliuenc

peralada1


santfeliuenc2


El Peralada va caure ahir al municipal Les Grasses contra el Santfeliuenc i acumula tres derrotes consecutives que han difuminat els somnis dels peraladencs, tot i que es mantenen en una zona privilegiada de la classificació. Ahir els locals van ser superiors contra un Peralada sòlid en defensa, però que va cometre errors impropis. A més a més, els altempordanesos no van generar gaire joc ofensiu, i només van trobar el camí del gol en el temps de descompte, sense temps de treure'n res positiu.

La primera part va oferir molt poques coses fins al gol del Santfeliuenc. El Peralada va esperar al seu camp sense prendre cap risc, segur com sempre, contra un equip local que ho va intentar però sense gaire convicció ni continuïtat. Els locals, però, en el minut 44 van donar el primer cop al Peralada, amb un gol psicològic just abans d'arribar al descans que va fer canviar el partit de dalt a baix. Toro, va caçar la pilota a la frontal de l'àrea després d'un refús defensiu en un córner, i va superar Toni amb un potent xut creuat.

En la represa, els locals van sortir amb força i intensitat motivats pel gol. Álex Bolaños, en el 51', mitjançant un xut llunyà, i Éric Pacheco, en el 60', en una rematada desviada van fregar el segon gol. El Peralada es va mantenir fort com va poder en defensa, però va continuar inofensiu en atac. Només a pilota parada, i amb un xut llunyà de Cornellà (57'), va inquietar la defensa local. I en el 63', va arribar un error d'aquells que el Peralada no acostuma a cometre. Una cessió defectuosa amb el cap a Toni va quedar molt curta i als peus d'Iván Peralta, que amb sang freda va superar un desubicat Toni Montero que havia sortit a tallar la pilota a la desesperada. Amb el segon gol els locals van adormir el joc, esperant una ocasió en el contraatac per ampliar el marcador. Ja en temps de descompte, Sergi Romero va fer el gol de l'honor del Peralada aprofitant una errada del porter local Santi, que va deixar la pilota morta a l'àrea petita després d'una centrada de Guillem Cornellà en una falta lateral. Tot i això, no van poder ni acariciar l'empat.

ELS VESTIDORS

SANTFELIUENC: Santi, Dani Sánchez, Èdgar, Gerard Rovira, Nacho Ruiz, Tena, Faura (Maldonado, 85'), Álex Bolaños, Cano (Iván Peralta, 63') David Toro (Quiles, 75') i Éric Pacheco. PERALADA: Toni, Sergio García, Mate, Pastor, (Tidiane, 52') Sergi Romero, Alforcea, Joan Pons (Toni Ruedas, 72'), Guillem Cornellà, Coro, Marc Vilà (Jaume Duran, 52') i Cruz. GOLS: 1-0 (44') Toro. 2-0 (66') Iván Peralta. 2-1 (92') Sergi Romero. ÀRBITRE: Gonzales Moreno. T.G.: Al local Cano i al visitant Tidiane. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Hem estat bé en defensa, però en atac avui no hem pogut acabar generant tantes ocasions com habituament excepte a pilota parada
Han tingut sort en la jugada del primer gol i ha canviat el guió d'un partit que teníem controlat tot i no tenir ocasions
La fortuna i els nostres errors els han afavorit en els gols, i el nostre ha arribat massa tard
Nacho Castro
entrenador del peralada

Només 6 punts dels últims 24 possibles

El Peralada va arribar a la desena jornada compartint el liderat amb l'Europa, i amb 18 punts de 27 possibles, però va caure derrotat al camp de la Pobla de Mafumet per un contundent 4-0. Des de llavors, els de Nacho Castro han viscut un canvi de dinàmica pel que fa als resultats, ja que només han aconseguit sumar 6 punts dels 24 possibles, coincidint amb el tram més complicat del calendari. En aquestes últimes vuit jornades, el Peralada ha caigut contra la Pobla, el Rubí, l'Europa, l'Ascó, el Cerdanyola i el Santfeliuenc, i ha guanyat el Gavà i la Muntanyesa. Tot i això, quan queden dues jornades per acabar la primera volta, el Peralada es troba setè (amb un partit més) en una situació còmoda i inesperada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)