3a divisió FEF

Recuperen la primera posició

La Pobla mana. La patinada del Rubí, que té un partit menys, i la victòria a domicili grana donen el lideratge als de Martín Posse

LA pobla m.2


vilassar1


S'ho va haver de treballar, però la Pobla de Mafumet torna al lideratge de la competició gràcies a la victòria d'ahir al Xevi Ramon que provoca, d'altra banda, la quarta derrota seguida del Vilassar.

Els homes de Martín Posse van aprofitar els errors del rival ja des del primer gol, ja que en un rebuig Gabi va recollir una pilota i la va creuar a la sortida d'Àlex. La reacció local, tot i que Guillem Creus va disposar d'una bona ocasió en el minut 28, no va arribar fins a la segona meitat, en què Jan Lladó va fer una molt bona jugada per la banda i la va cedir a Creus, que va rematar a gol a boca de canó (1-1, 48'). L'alegria a casa del pobre va durar poquíssim perquè, tres minuts després, el filial del Nàstic es va tornar a avançar i va tancar el partit en un altre error del Vilassar, a jugada de Moreno amb l'ajut del porter Àlex.

VILASSAR: Àlex, Joel, Jose, Peke, Pau (Guille, 83'), Romero, Creus, Pujol (Anselmo, 64'), Eloi, Roberto i Gustavo (Jan Lladó, 46'). LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Iglesias, Bonet, Vadillo, Bicho (Mia Guasch, 48'), Gabi, Tortosa (Gestí, 64'), Sergi Moreno, Serra i Álvaro Fernández (Rita, 71'). GOLS: 1-0 (16') Gabi. 1-1 (48') Creus. 1-2 (51') Sergi Moreno. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Als locals Jose i Roberto; als visitans Gabi, Tortosa i Mia Guasch. PÚBLIC: Uns 220 espectadors al municipal Xevi Ramon.

L'últim de l'any, com els grans

La Pobla de Mafumet va anunciar ahir que l'últim partit de l'any, el que disputarà el dissabte dia 20 de desembre (16 h) contra el Terrassa, es disputarà al Nou Estadi de Tarragona. Serà la primera vegada que el filial del Nàstic jugarà en l'escenari del primer equip. El partit serà de portes obertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)