Tampoc hi va haver gols

Sense lideratge. L'empat evita que el Rubí prengui el primer lloc a la Pobla

RUBÍ0

SANTFELIUENC0

El Santfeliuenc i el Rubí tampoc van marcar gols després de la represa del partit suspès a la mitja part per la pluja el 29 de novembre, de manera que el resultat final va ser 0-0. Amb el punt obtingut, el Rubí es queda segon, a un del líder, la Pobla de Mafumet, mentre que el Santfeliuenc guanya una posició i ara és desè.

Els locals van sortir decidits a buscar els punts i van arribar a la porteria de Miguel Ramos mitjançant bones accions de combinació trenades per Éric Pacheco i Maldonado. A partir del minut 55, el domini, però, va canviar de color. Els vallesans es van començar a fer forts al mig del camp i molt ben situats es van prodigar a l'àrea a través d'arribades molt perilloses i protagonisme omnipresent de Fontanils i Ferran Vila. La millor ocasió del Rubí va ser en el minut 76, quan Boris Garrós es va avançar a Carlos i sol davant la porteria no va saber enviar la pilota a la xarxa. Els locals, que van patir però van oposar una resistència tenaç, podrien haver donat un ensurt al segon classificat si alguna de les centrades perilloses dels darrers deu minuts hagués trobat el cap de l'incisiu Carlos Cano. A les acaballes, de nou Boris Garrós va tenir el gol en una rematada de cap després d'una centrada excel·lent de Ferran Vila que va topar amb una aturada espectacular de Carlos. Una acció de perill que va servir d'epíleg a l'any 2014 a les Grases.

SANTFELIUENC: Carlos, Dani Sánchez, Èdgar, Gerard Rovira, Nacho Ruiz, Tena, Maldonado (Faura, 76'), Álex Bolaños, Iván Peralta (David Toro, 85') Cano i Éric Pacheco (Juan Quiles, 76'). RUBÍ: Miguel Ramos, Kiki, Aitor Torres, Marc Garcia, Fontanils, Cervantes (Juanjo, 34'), Ferran Vila, Adri Díaz, Boris Garrós, Roger i Carlos Esteban. GOLS: Cap. ÀRBITRE: Díaz Melero. T.G.: Al local Álex Bolaño. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a les Grases. El Santfeliuenc va col·laborar en la campanya del Banc dels Aliments.