La Póbla dóna un cop d'efecte

Prova de foc. Els de Martín Posse van solucionar per la mínima un partit contra un dels equips més en forma de la competició. Una jugada individual d'Emaná va decantar la balança

terrassa0

pobla m.1

La Pobla va fer una passa més en la seva confirmació com a líder. El conjunt de Martín Posse va derrotar el Terrassa, en una prova de foc per a dos aspirants a l'ascens. En un escenari distingit, el Nou Estadi de Tarragona, al final Emaná va decidir gràcies a una jugada individual només tornar del descans.

Davant del respecte que hi havia, els dos equips van segellar un primer temps força avorrit, que va deixar pas a una segona part molt més animada. Perquè Emaná, en una jugada individual que va començar al vèrtex de l'àrea esquerra i que va acabar amb un xut picat per sobre d'Ortega, va destapar el partit i el futbol va fluir molt més.

Així, el Terrassa va anar a buscar la victòria, tot i que en molts moments va atacar més amb el cor que amb el cap. Batanero i Montoro van tenir molt bones ocasions, però la millor va ser una pilota al pal impulsada per Segarra i que de poc no acaba en autogol. Al final, Víctor Bertomeu va poder sentenciar al contraatac, però el resultat final va fer bo la diana d'Emaná.

LA POBLA MAFUMET: Varo, Calavera, Iglesias, Bonet, Vadillo, Bicho (Gespí, 22'), Mia Guasch, Tortosa (Bertomeu, 79'), Sergi Moreno, Serra i Emaná (Álvaro Fernández, 66'). TERRASSA: Ortega, Juli, Segarra (Ángel, 83'), Pérez, Jou, Joel Puntí (Javi González, 46'), Jaime, Maldonado (Diego, 46'), Merchán, Marc Vilajosana, Batanero i Montoro. GOLS: 1-0 (48') Emaná. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Iglesias, Mia, Serra i Emaná; Pérez, Segarra, Jaime, Maldonado, Merchán i Montoro. PÚBLIC: UIns 600 espectadors al Nou Estadi de Tarragona.