3a divisió FEF

El Rubí centra els moviments

3a divisió. El club vallesà fa un intercanvi de porters amb el Vilassar de Mar, fitxa Álex Fernández (Badalona) i veu com marxen Roger Martínez, que s'incorpora al Prat, i Carlos Esteban. A més, el camerunès Stephane Sonta arriba al Gavà

El Rubí va acapar ahir bona part dels moviments d'altes i baixes que hi va haver en el grup català de tercera divisió. D'entrada, el club vallesà va portar a terme un intercanvi de porters amb el Vilassar de Mar. Va incorporar Imanol Castilla, titular fins al novembre amb el conjunt maresmenc, que a partir d'ara disposarà dels serveis de Miguel Ramos, que era el titular habitual del Rubí. Miguel Ramos deixa la porteria del segon classificat per defensar la del cuer. A més, el Rubí ha fitxat el migcampista de 24 anys Álex Fernández, sense minuts a Badalona. Pel que fa a les sortides, a més de Ramos, el Rubí perd Carlos Esteban, que s'incorpora a la Penya Sant Pere de segona catalana, i Roger Martínez, flamant fitxatge del Prat. El davanter, titular habitual fins ara a les odres de Julià Garcia, tanca una etapa de tres temporades i mitja al club vallesà. El Rubí, que els últims dies ha tingut la bona notícia del debut de Jonatan Collado, lesionat de gravetat al final de la temporada passada, també recupera David López, que ha rebut l'alta mèdica després d'un mes de baixa per lesió.

D'altra banda, el Vilassar de Mar ha donat la baixa a Aitor González, que se'n va al Mataró, a segona catalana, mentre que el Masnou va fer oficial ahir la incorporació del mig David Romo, que no tenia minuts a Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)