2a divisió FEF

Continua la guerra als despatxos entre Martí Cifuentes i Dinorah

2a divisió B. L'entrenador denuncia l'entitat perquè el seu contracte no ha estat liquidat. Dinorah diu que va pagar el que la federació va reclamar

Martí Cifuentes ha denunciat el Sant Andreu. Dinorah Santa Ana, màxima accionista del conjunt andreuenc, va rebre una denúncia de l'entrenador vallesà per “discriminació, entre altres coses”, segons va explicar a Esports en xarxa. Cifuentes, que no ha volgut fer declaracions perquè diu que el tema l'estan portant els seus advocats, ha denunciat bàsicament el club perquè el contracte no està del tot liquidat. Dinorah, en canvi, nega aquest extrem.

La relació contractual entre el Sant Andreu de Dinorah Santa Ana i Martí Cifuentes va durar un dia. La màxima accionista va decidir que no volia que l'ex del Rubí fos l'entrenador del seu equip i el va acomiadar l'endemà d'arribar, malgrat que ell havia signat un acord amb l'expresident Manuel Camino. Aleshores, el Sant Andreu va haver de pagar tot el que la federació li demanava per liquidar el contracte –i poder fitxar Piti Belmonte–, segons afirma l'empresària. Però, segons l'entrenador, no s'ha complert amb tota la liquidació del contracte i d'aquí ve el litigi obert ja fa uns quants mesos.

De moment, es va ajornar la primera vista del judici per falta de documentació que els advocats de la defensa van demanar. S'haurà de celebrar el 24 de febrer. “Des que he arribat aquí tot són denúncies i pagar deutes”, va explicar Dinorah Santa Ana a La Xarxa, on va insistir que, si no arriba a ser per la seva inversió, el Sant Andreu estaria condemnat a la desaparició.

Rubén Martínez, primer fitxatge d'hivern

El conjunt andreuenc va presentar ahir el seu primer fitxatge d'hivern, Rubén Martínez, que estava lliure després de deixar el curs passat l'Alcoià. “És un jugador ràpid, desequilibrant, i té gol. És un molt bon reforç”, va dir el tècnic Rubén Garcia. El curs passat, l'interior esquerre va marcar tres gols en 29 partits a El Collao, tot i que abans havia passat pel Celta B, l'Alacant, el Premià, el Màlaga B i les categories inferiors del Barça.

El Sant Andreu espera reforçar-se més, sobretot per suplir la falta de gol en el davanter centre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)