3a divisió FEF

El Peralada allarga la travessia pel desert del Vilassar

2 punts de 42. Els de Toni Romero no reaccionen i cauen per l'encert empordanès

PERALADA2


VILASSAR1


VILASSAR: Miguel, Joel (Lladó, 30'), Jose, Peke, Josu, Romero (Cavazos, 77'), Creus, Morales, Eloi, Mendoza i Guille.

PERALADA: Toni, Garcia, Mate, Pau, Sergi Romero, Borja, Vilà (Aleix, 68'), Cornellà, Coro, Duran (Marçal, 80') i Cruz (Pons, 55').

GOLS: 0-1 (25') Romero. 1-1 (60') Lladó. 1-2 (67') Coro.

ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G. Als locals Miguel, Peke i Creus; al visitant Coro.

PÚBLIC: 100 espectadors al Municipal Xevi Ramón.

COMENTARI: El Vilassar havia de començar a sumar com més aviat millor per intentar sortir de la cua de la classificació. Però ahir va perdre de nou una oportunitat per la derrota contra el Peralada, que va ser millor en el primer temps i que va tenir més encert golejador. La primera meitat va ser força avorrida i gairebé no va haver-hi ocasions. A banda del gol, només va haver-n'hi una de Duran, que va provocar la reacció de la defensa local per evitar el gol sobre la línia. 20 minuts després, Romero va estrenar el marcador gràcies a una centrada de Vilà. En el segon temps, el Vilassar va reaccionar i va tenir tres clares ocasions per empatar (dues de Mendoza i una de Guille). Lladó va ser l'artífex de la igualada en un xut des de fora de l'àrea però l'alegria maresmenca va durar ben poc pel gol de Coro, que va pentinar una falta lateral.

pepe álvarez

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)