3a divisió FEF

El Peralada fa un pas de gegant

Efectius. Els de Nacho Castro s'emporten un triomf vital del camp del cuer gràcies a l'eficàcia golejadora

Peralada2


vilassar1


Les primeres alarmes havien saltat a Peralada les darreres setmanes, ja que els de Nacho Castro només havien sumat un punt dels últims quinze possibles, i sobrevivien en la zona tranquil·la de la classificació gràcies als bons resultats de l'inici de temporada. La resposta dels altempordanesos ha estat tan contundent com necessària i han sumat tres punts en la seva visita al camp del Vilassar que els situen de nou en una posició privilegiada i els acosta un pas més a l'objectiu de la permanència.

La primera meitat del partit va deixar poques coses destacables. El Peralada, sense fer res de l'altre món, va aguantar sense passar gaires angúnies en defensa, i va arribar amb perill en dues jugades puntuals. La primera ocasió, tot just en el minut 5 de partit, la va tenir Jaume Duran, però la seva rematada la va salvar la defensa del Vilassar sota pals. Una defensa que no va poder evitar novament el gol vint minuts després. En el 25', Marc Vilà va conduir una bona jugada per la banda esquerra que va finalitzar amb una centrada a l'interior de l'àrea petita. Sergi Romero només va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa per obrir el marcador a favor dels interessos del Peralada.

En la represa, els locals, desapareguts durant tota la primera meitat, van posar una marxa més i van sortir a la recerca del gol de l'empat. Primer, Mendoza i, després, Guille van tenir dues clares ocasions que haurien pogut significar l'empat, però va ser Lladó qui en el 60' va aconseguir el gol que feia justícia en el marcador. La pilota va caure als peus de Lladó després d'una jugada per la banda dreta, que, amb un xut molt potent des de fora l'àrea, va superar Toni. El Peralada, però, no va abaixar els braços i va reaccionar ràpidament per tornar a desequilibrar la balança a favor seu. Només set minuts després del gol de l'empat, Coro va aprofitar el servei d'una falta lateral per pentinar la pilota al fons de la xarxa (67') i fer el gol que acabaria sent definitiu. El Vilassar no es va rendir, però no va posar en perill la victòria dels de Nacho Castro en cap moment.

El triomf permet al Peralada deixar la zona de descens a vuit punts i col·locar-se en una situació privilegiada, en la vuitena posició.

VILASSAR: Miguel, Joel (Lladó, 30'), Jose, Peke, Josu, Romero (Cavazos, 77'), Creus, Morales, Eloi, Mendoza i Guille. PERALADA: Toni, Sergio Garcia, Mate, Pau, Sergi Romero, Borja, Vilà (Aleix, 68'), Cornellà, Coro, Duran (Marçal, 80') i Cruz (Pons, 55'). GOLS: 0-1 (25') Romero. 1-1 (60') Lladó. 1-2 (67') Coro. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G. Als locals Miguel, Peke i Creus; al visitant Coro. PÚBLIC: Uns 100 espectadors.
No hem fet un dels nostres millors partits, però ja estem un partit més a prop de la permanència
Nacho Castro
entrenador del peralada
Hem tingut la sort que altres dies ha faltat. És dels partits en què menys hem arribat, però hem tingut l'eficàcia que ha faltat altres dies

Punt final a la ratxa de cinc partits sense guanyar

Per segona vegada aquesta temporada el Peralada havia passat cinc partits consecutius sense conèixer la victòria. En l'anterior ocasió, els de Nacho Castro havien sumat dos empats i tres derrotes entre la vuitena i la dotzena; un punt més que en aquests últims cinc partits, en què l'equip de l'Alt Empordà tan sols havia estat capaç de sumar un punt en l'empat a casa contra el Manlleu, en l'última jornada de l'any passat. Curiosament, en les dues ocasions en què els resultats han deixat el Peralada contra les cordes, l'equip ha respost amb una victòria a domicili. En la tretzena jornada, la victòria al camp del Gavà per 0-1 va posar el punt final a la mala ratxa, i ahir l'equip va respondre al camp del cuer. A més a més, el triomf a Vilassar suposa tot just la tercera victòria dels de Nacho Castro lluny de Peralada, on a l'equip li ha costat tirar els partits endavant tot i realitzar grans actuacions en alguns camps de prestigi, com el de l'Europa o el de l'Ascó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)