3a divisió FEF

El Santfe va despertant del somni

3a divisió. Després de la gran temporada passada, la del debut a tercera, en què sempre va estar més a prop de dalt que de baix, i del bon inici de l'actual campanya, l'equip del Baix Llobregat està en ratxa negativa i s'apropa al perill

L'experiència del Santfeliuenc en el primer any i mig de la seva història a tercera ha estat la somiada. En la temporada del debut, l'equip de Sant Feliu de Llobregat va mantenir un nivell molt alt, sempre més a prop de les primeres places que de les de descens, amb les quals ben aviat va marcar distància i mai no va patir gens ni mica per mantenir la categoria. Pel que fa a l'actual temporada, la va començar fent un pas endavant i va arribar a estar en els llocs de fase d'ascens les primeres setmanes. Però al Santfeliuenc sempre han tingut clar que tard o d'hora les coses es podien torçar, ja que el seu és un dels projectes modestos de la categoria, i ara hauran de demostrar que estan preparats per afrontar-ho. I és que l'equip d'Andrés González només ha guanyat un dels dotze últims partits –a les Grases contra el Peralada en la jornada 17 (2-1)– i es va apropant perillosament a les places de descens, ara mateix a cinc punts. I diumenge, el Santfeliuenc té un partit molt compromès, ja que es desplaça, en un derbi comarcal, al camp del primer equip en zona de descens, el Gavà. Des del punt de vista dels interessos del Santfeliuenc, seria el millor moment per iniciar la reacció, ja que una derrota el deixaria molt a prop del divuitè lloc. Per al Gavà, en plena reconstrucció, també serà un duel clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)