La Pobla recupera el to i s'allunya més del Masnou

Rehabilitats. Els de Martín Posse tornen al camí de la victòria gràcies al gol de Serra i a la capacitat de patiment en el segon temps. El Masnou acumula cinc derrotes consecutives

masnou0

pobla m.1

La Pobla s'ha recuperat del petit sotrac de dos partits empatats i ahir es va refer, amb alguns dubtes però amb mereixement, guanyant el partit contra el Masnou. El conjunt grana va jugar en tot moment amb el vent a favor, ja que Serra va avançar els seus abans del minut 15 de joc. El primer temps va ser de domini local, però en el segon, els visitants van collar el segon classificat i van mostrar un molt bon nivell tot i encadenar la cinquena derrota.

El partit es va desenvolupar amb una lluita molt intensa al mig del camp, però la Pobla de seguida va colpejar en una jugada d'Alfons Serra que va superar Pociello. L'atacant grana va creuar la pilota i va avançar els seus. La reacció del Masnou va ser molt minsa i gairebé només va registrar una jugada de perill, en un xut de Guillem cap al minut 30 que va aturar Varo sense gaires més complicacions. El partit era molt travat i la Pobla, tot i mantenir cert domini, s'acostava amb comptagotes a l'àrea del rival.

Reacció maresmenca

En el segon temps, es va produir la reacció del Masnou, que va guanyar metres, però més amb el cor que amb el cap. Amb tot, els de Miguel López van tenir dues ocasions prou importants per fer lluir el porter del filial del Nàstic. Ñito, des de fora de l'àrea i dibuixant una gran paràbola, va estar a punt d'empatar, però Alberto Varo va actuar per evitar el gol. Dotze minuts abans del final, de nou Ñito es va quedar a prop de marcar, però va xutar als peus del porter en una de les grans ocasions del seu equip en el segon temps. La Pobla també va atacar en el segon temps, però sempre a resposta de l'equip rival tot i que no va arribar a materialitzar cap contraatac.

POBLA DE MAFUMET: Varo; Bertomeu (Vadillo, 82'), Marcelo, Coch, Joaqui, Bicho, Gabi López, Mia Guasch (Gil, 68'), Sergi Moreno, Serra i Fernández (Rita, 76'). MASNOU: Pociello; Márquez, Gabi Prieto, Martínez (Guti, 64'), Guillem, Edu Domingo, Romo, Juanma, Yuki (Alex, 72'), Ñito i Sergio Ginés (Jonathan Ferreira, 77'). GOLS: 1-0 (14') Serra. ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: Als locals Bertomeu, Coch i Álvaro Fernández; als visitants Martínez, Edu Domingo, Juanma i Sergio Ginés. PÚBLIC: Unes 250 persones al municipal de la Pobla.