3a divisió FEF

Genís manté líder l'Ascó

A dalt de tot. Dos gols del davanter, un a l'inici de cada meitat, permeten a l'equip de la Ribera d'Ebre, molt sòlid, vèncer el Martinenc

MARTINENC0


ASCÓ2


Dos grans gols de Genís Soldevila, un a l'inici de cada part, van permetre a l'Ascó vèncer el Martinenc i mantenir el primer lloc

L'Ascó va començar el partit fort i José Ramón i Asier Eizaguirre ja van estar a prop del gol abans que el trobés Genís, que va superar Carulla amb un toc de pilota subtil. L'Ascó va continuar disposant d'ocasions en una bona primera meitat. El Martinenc va intentar respondre, però va topar amb una defensa local que va rendir a un gran nivell.

El Martinenc va sortir amb intenció en la segona meitat, però l'Ascó va ser letal en un contraatac que Genís va completar amb un potent xut a l'escaire. El gol va deixar completament fred el partit. Únicament una centrada de Taranilla rematada per Eizaguirre dins l'àrea va poder fer variar el resultat. El Martinenc va ensopegar una vegada rere l'altra davant la fèrria defensa asconenca, que va mantenir la porteria a zero per quart partit seguit.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Socias, Argilaga (Gerard Roigé, 79'), Edu Vives, Jose Ramón, Artur Gòdia, Paco del Moral (Roca, 68'), Eizaguirre, Taranilla (Munta, 74') i Genís. MARTINENC: Carulla, Àlex, Vivó, Alberto, Acosta, Aleix, Pitu, Céspedes (Diego, 52'), Elhadji, Velillas (Juanlu, 70') i Eric (Masip, 63'). GOLS: 1-0 (9') Genís. 2-0 (49') Genís. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: als locals Argilaga, Jose Ramón i Munta, i al visitant Acosta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)