Eizaguirre i la seva qualitat, l'arma del líder contra el cuer

Duel igualat. El Vilassar també va tenir ocasions, però va topar amb Fuertes i els pals

ASCÓ1

VILASSAR0

VILASSAR: Miguel, Galeano, Jose, Romero, Cavazos, Sergio Navarro, Borrell (Jordi Sánchez, 62'), Pujol, Eloi (Guille, 64'), Mendo i Morales (Creus, 79'). ASCÓ: Sergi Fuertes, Socias, Munta, Edu Vives, Roca, Artur Gòdia, del Moral (Virgili, 67'), Cristino, Eizaguirre, Taranilla (Roigé, 80') i Genís (Argilaga, 85'). GOLS: 0-1 (74') Eizaguirre. ÀRBITRE: Madrigal López. T.G.: al local Pujol i al visitant Edu Vives. COMENTARI: L'Ascó, líder, va derrotar el Vilassar, cuer, però tot la gran distància que separa els dos equips en la classificació no va ser una victòria clara, sinó un triomf treballat i aconseguit gràcies a la qualitat d'Asier Eizaguirre. El Vilassar, a més, va topar amb Sergi Fuertes i el travesser. Després d'una primera meitat en què l'Ascó es podria haver avançat, sobretot en un xut d'Edu Vives al pal, en la segona els locals van anar incrementant el domini i en el minut 73 el debutant Jordi Sánchez va rematar un córner i va obligar Sergi Fuertes a refusar amb la mà la pilota, que va tocar el travesser. En la jugada posterior, el visitant Genís, amb una gran assistència, va deixar sol Eizaguirre davant Miguel Ramos, al qual va fer dubtar amb un parell de fintes i al qual va superar, amb una sang freda no apta per a cardíacs, amb una suau vaselina. Després, Genís va perdonar el 0-2. El Vilassar va buscar l'empat en els últims minuts, però Jordi Sánchez va tornar a topar amb el travesser.