El Santfeliuenc iguala un 0-2 desfavorable en només un minut

Fulminant. El Manlleu guanyava 2-0 en el 76' i, en el 77', el resultat ja era el 2-2 definitiu

santfeliuenc2

manlleu2

MANLLEU: Barragan, Edu Rabell, Archi, Blanchart, Muntada, Seuma, Fran Pérez, Hugo (Aumatell, 69'), Uroz (Manel Sala, 65'), Maik i Pol Coll. SANTFELIUENC: Carlos, Dani Sánchez, Edgar, Josera, Gerard Rovira (Ortiz, 51'), Tena, Maldo (Quiles, 62'), Toro, Cano, Josele i Peralta (Faura, 62'). GOLS: 1-0 (47') Fran. 2-0 (51') Uroz. 2-1 (76') Josele. 2-2 (77') Faura. ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: Als locals Rabell, Archi, Muntada, Hugo i Coll; i als visitants Maldo i Ortiz. COMENTARI: El Manlleu va desaprofitar un 2-0 contra el Santfeliuenc, que va aconseguir l'empat en un minut de desconcert –el 76'– dels homes de Diego Morata. En el primer temps, els osonencs, concretament Seuma, van fallar un penal, l'única ocasió del primer temps. Tot just després de la represa, però Fran va avançar el Manlleu, que es va embalar i va fer el segon en el minut 51, en una gran jugada entre Pol Coll i Muntada que va rematar Uroz. El Manlleu tenia el partit controlat, però a poc a poc el Santfeliuenc va començar a acostar-se amb perill a la porteria de Barragan, sobretot després de l'entrada de Quilez i Faura. Precisament aquest darrer va ser el protagonista de les dues accions que van permetre al Santfe empatar. Primer, en el 76', va ser l'autor de l'assistència a Josele i, un minut més tard, ell mateix, des de la frontal, va batre Barragan. Va ser el 2-2 definitiu, tot i un darrer tram trepidant.