Un empat que fa justícia

3a divisió. El Santfeliuenc i el Martinenc van acabar signant taules en un enfrontament molt equilibrat

martinenc1

santfeliuenc1

El Santfeliuenc i el Martinenc es van repartir els punts en un partit igualat en què va pesar més la por de perdre que no pas la convicció i la necessitat de guanyar. Els locals van tenir més ocasions en la primera part, en què va destacar una acció brillant de Juan Quiles per la banda esquerra que no va trobar rematador entre un mar de cames (38'). Després de la represa, el Martinenc va despertar amb dos avisos. Això sí, els va errar, i el que es va avançar va ser el Santfeliuenc, que va canviar de ritme amb l'entrada de Dani Maldonado. I és que, quan només feia un minut que havia sortit al camp, va aprofitar una assistència de Tena per endinsar-se a l'àrea i superar Pacheco amb un llançament creuat (67'). Els de casa gairebé van sentenciar quatre minuts després, però Josele va rematar molt desviat quan estava sol. Aleshores, quan els visitants més patien, va arribar l'empat. En el minut 73, el porter Carlos no va acabar d'atrapar bé un llançament d'Éric des de fora de l'àrea, i el rebuig el va aprofitar Marc Masip per assistir Velillas, que, enganxat al pal dret, va empènyer la pilota a la xarxa i va fer l'1-1 definitiu.

SANTFELIUENC: Carlos, Dani Sánchez, Èdgar, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Quiles (Éric Pacheco, 67'), David Toro, Cano (Iván Peralta, 75'), Josele i Faura (Maldonado, 66'). MARTINENC: Pacheco, Álex Fernández, Vivó, Aleix, Dani Acosta, Cristian Mulero, Serrano (Pau, 78'), Éric (Diego, 89'), Elhadji (Velillas, 57'), Pitu i Marc Masip. GOLS: 1–0 (67') Maldonado. 1–1 (73') Velillas. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Al local Dani Ortiz; i als visitants Álex Fernández, Aleix i Cristian Mulero.