3a divisió FEF

El Vilassar es queda a les portes d'una victòria somiada

De penal. Josu va fer el gol de l'empat del Cerdanyola en aprofitar una pena màxima

VILASSAR1


CERDANYOLA1


CERDANYOLA: Coca, Fran Fuentes, Raul Barriendos, Francis, Alex Alba, Turu (Santi, 72'), Josu, Sergio López, Quim Solano (Edu, 63'), Vives (melo, 88') i Roland.

VILASSAR: Miguel, Roberto Carlos, Jose, Peque, Josue, Galeano, Ramon (Ricky,60'), Sergi Navarro (Romero, 80'), Jordi, Mendo i Roberto Morales (Eloi, 75').

GOLS: 0-1 (65') Jordi. 1-1 (88') Josu, de penal

ÀRBITRE: Carlos Ferrero. T.G: als locals Francis i Fran Fuentes; i als visitants Roberto Morales, Roberto Carlos, Peque, Josue, Jordi i Ricky. TV: al local Àlex Alba (84') per doble amonestació.

PÚBLIC: uns 200 espectadors

COMENTARI: El Vilassar va estar a només dos minuts d'aconseguir una victòria que se li resisteix des de fa disset jornades. Ahir, un penal al 88' va permetre al Cerdanyola igualar un partit que els visitants ja veien al sarró. La primera meitat va ser molt fluixa. El visitant Mendo, amb una contra al 7', i els locals Josu (14') amb una falta, i Àlex Alba (24'), amb una xilena, van disposar de les millors ocasions. A la represa, la tònica va semblar la mateixa, tot i que al 65', Jordi va fer saltar la sorpresa a la Bòbila, en aprofitar una errada local que va deixar Coca a mitja sortida, per fer el 0-1. El Cerdanyola va buscar l'empat i fins i tot va acabar amb deu. Tot i així, va saber aprofitar el penal.

m.s.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)