3a divisió FEF

La mala ratxa que torna el Masnou a la seva realitat

3a divisió. Després de moure's per primer cop en la seva història entre els millors durant tota la primera volta, set derrotes seguides situen els maresmencs més a prop de baix que de dalt

Durant la primera volta, és probable que el Masnou oblidés el seu objectiu, la permanència, i fes volar coloms amb fites més ambicioses. És normal, ja que va estar moltes setmanes entre els millors, gairebé sempre en zona de fase d'ascens, i en la jornada 16, el 7 de desembre, tenia els mateixos punts que el líder. Però des d'aquell moment, després de derrotar el Gavà (1-0), el Masnou no ha tornat a puntuar i encadena set derrotes i cinc partits sense marcar. Així, l'equip maresmenc s'ha allunyat molt de la zona alta, és dotzè i ja té més a prop les places de descens, a sis punts, que les de fase d'ascens, a deu. El líder, la Pobla de Mafumet, ja té disset punts més. De cop i volta, el Masnou s'ha d'oblidar de la zona noble i pensar a reaccionar per no patir i lligar la permanència. Després de viure un temps entre els millors, el Masnou torna al seu hàbitat natural, a la seva realitat. En les dotze temporades anteriors a tercera divisió, l'equip maresmenc s'ha mogut sempre en la zona baixa, patint per no baixar o consumant el descens, i la seva millor classificació històrica en la categoria va ser el catorzè lloc del curs passat.

El tècnic, Miguel López, en la segona temporada a la banqueta masnovina, es comença a desesperar, conscient que no fan les coses d'una manera molt diferent que quan guanyaven partits, però ara no puntuen. “Ens hem de centrar a canviar la dinàmica. Cada setmana diem que hem de canviar. Al final potser m'hauré de canviar jo”, deia el tècnic després de perdre diumenge al camp de l'Europa. El tècnic del Masnou, com la plantilla, considera que necessiten urgentment una victòria per trencar la dinàmica, recuperar la confiança i, sobretot, treure's de sobre l'ansietat. Després de l'aturada del cap de setmana, el Masnou rebrà la setmana que ve el Peralada, vuitè.

TALLAR LA DINÀMICA

La plantilla espera que un triomf sigui el punt d'inflexió, sobretot anímic
Abans de la mala dinàmica, fa dos mesos, el Masnou tenia els mateixos punts que el líder
“Cada setmana diem que hem de canviar. Al final, potser m'hauré de canviar jo”

El catorzè lloc, la seva millor posició final

L'actual és la tretzena temporada del Masnou a tercera divisió. La millor classificació històrica dels maresmencs en la categoria va ser la temporada passada, en què van acabar catorzens. Així, malgrat el patiment i veure's moltes setmanes amb un peu a primera catalana, la campanya passada serà recordada com la de la millor posició final. Abans, la millor classificació havia estat el setzè lloc dels cursos 1985/86 i 2010/11, un fet que deixa ben clar quin ha estat l' objectiu pel qual l'equip maresmenc ha lluitat sense excepció a tercera: la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)