3a divisió FEF

Triomf èpic del Terrassa

3a divisió. Un gol de Gallego en l'últim segon del partit va permetre als vermells superar el Santfeliuenc, que guanyava 2-1 en el minut 87

terrassa3


santfeliuenc2


El Terrassa va trobar la victòria en el darrer segon. I és que, quan el davanter andalús Gallego va aconseguir el 2-3, l'àrbitre va xiular el final d'un matx amb moltes històries i un desenllaç trepidant i sorprenent. El Santfeliuenc va saltar a Les Grases amb valentia i apropant-se amb atreviment a la porteria d'Ortega. Els visitants s'ho van mirar des del seu camp i la seva primera acció de perill va ser, però, molt clara amb una rematada potent de Gallego que va picar al pal. Després de la represa el partit va canviar de rumb i es va endinsar en un territori ple d'emoció i bon futbol. I el Terrassa va ser el primer a obrir la llauna. Batanero des de la balconada de l'àrea va inventar-se un xut ajustat al pal que va sorprendre Santi (53'). El Santfeliuenc no es va arronsar i, en el 65', Cano va empatar. Llavors el duel va embogir. En el 87' l'èxtasi es va apoderar de l'afició local quan Josele va fer el 2-1 en una rematada prodigiosa a mitja volta. Però la traca final encara havia d'arribar. En el 89', Víctor Merchán va aprofitar un llançament de córner per posar la bota i restablir les taules. I, en el 94', Gallego va recollir una passada de Marc Vilajosana per fer un 2-3 més que mai en l'últim sospir. Al final, enorme desil·lusió en el Santfeliuenc, que continua instal·lat en una deriva perillosa, i alegria desfermada en els visitants, que van celebrar amb els seus seguidors una victòria que els apropa de manera cada cop més ferma a posicions de play-off.

SANTFELIUENC: Santi, Dani Sánchez, Èdgar, Dani Ortiz, Gerard Rovira Tena, Maldonado (Faura, 61'), Joserra, Iván Peralta (Mata, 76'), Josele i Quiles (Cano, 61'). TERRASSA: Ortega, Guillem (Marc Vilajosana, 84'), Ramón (Jou, 75'), Pere Segarra, Javi González. Jaime Fuentes, Ángel de la Torre, Víctor Merchán, Gallego, Batanero i Montero (Juli, 65'). GOLS: 0–1 (53') Batanero. 1–1 (65') Cano. 2–1 (87') Josele. 2–2 (89') Víctor Merchán. 2–3 (94') Gallego. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Als locals Maldonado i Joserra; i als visitants Guillem i Jaime Fuentes. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)