3a divisió FEF

Quimo desferma l'eufòria

En l'últim sospir. El Figueres obté tres punts vitals en la seva lluita per acostar-se a les posicions de privilegi gràcies a un gol del lateral en el 92' i encadena vuit partits sense perdre

FIGUERES1


cerdanyola0


Quimo, amb el cap en la sortida d'un córner i ja en el temps de descompte, va donar al Figueres una victòria que permet mantenir viva la il·lusió que ha generat l'equip en aquest darrer tram de la temporada, en què ha encadenat vuit partits sense conèixer la derrota i ha aconseguit 18 de 24 punts possibles. Ahir a Cerdanyola el vent va tornar a ser protagonista però el Figueres es va saber adaptar millor del que ho havia fet en els últims partits i va ser capaç d'acabar obtenint un triomf vital.

En la primera meitat el partit va estar marcat per l'alta intensitat dels dos equips i per les jugades en què la pilota rodava poc per terra i molt per l'aire. El Figueres, amb el vent a favor, va fer servir les mateixes armes que el rival, però no va trobar la manera de superar la defensa local i crear perill a la porteria de l'exporter figuerenc Coca. Això sí, en defensa, els unionistes es van mostrar molt pràctics. Només en els primers minuts, en què els locals van posar una marxa més, Solano va poder avançar els vallesans amb dues rematades de cap consecutives (3' i 4'), però la primera la va aturar Ureña i la segona va sortir desviada. Després del primer ensurt la solidesa de la defensa de la Unió va ser total i abans del descans ja no va passar pràcticament res més.

En la represa, el Figueres va sortir amb més força i, tot i haver de jugar amb el vent en contra, va portar el control del partit la major part del temps. Ja en el primer minut, Ritxi va avisar amb un xut molt potent des del vèrtex de l'àrea que es va escapar fregant el pal de la porteria de Coca (46'). Revert també va disposar de les seves ocasions, però Coca va evitar el gol del punta gironí. Primer va impedir la rematada final de Revert (50') i seguidament va aturar un xut ajustat al pal (51'). El Cerdanyola només va mostrar senyals de perill en les jugades d'estratègia i principalment en dues arribades a l'equador de la segona meitat. En el 65' Josu ho va provar amb un llançament de falta directa des de la frontal que va sortir desviat per poc i en el 67' Barriendos va rematar de cap massa creuat un córner servit per Cuadras. A la Unió, però, encara li quedaven forces i va protagonitzar una embranzida final que va ser definitiva contra un Cerdanyola que semblava que donava per bo l'empat. Els canvis van donar aire fresc als figuerencs, que tot i no generar ocasions tenien el control de la possessió en camp contrari generant una sensació de perill constant. El premi va arribar en el 92', quan Quimo va aprofitar la sortida en fals de Coca en un córner que havia servit Pedro per fer el gol de la victòria i desfermar l'eufòria visitant.

ELS VESTIDORS

CERDANYOLA: Coca, Fran, Melo, Francis, Raúl Barriendos, Cuadras (Turu, 80'), Josu, Edu, Quim Solano (Roland, 71'), Vives (Sergio, 75') i Silver. FIGUERES: Ureña, Barrera, Masó, Chicho, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Mamau (Quimo, 87'), Javi Revert (Guillem, 84'), Roger Vidal i Ritxi (Eric Vilanova, 89'). GOLS: 0-1 (92') Quimo. ÀRBITRE: Garcia Fuster. T.G.: Al local Silver i als visitants Masó i Mamau. PÚBLIC: Uns 250 espectadors al municipal de La Bóbila.
Sempre és bo treballar des de la victòria i poder mirar cap a dalt, però encara és d'hora
Eduardo Vílchez
entrenador del figueres
El vent ha condicionat el partit però ens hem sabut adaptar molt millor quan hem tingut el vent en contra en la segona part

La quarta posició, cada cop més a prop

El Palamós va donar un cop de mà ahir al Figueres amb el seu empat al camp del Rubí. Els de Narcís Julià ocupen la quarta posició amb 41 punts, però ja han recuperat el partit que s'havia de jugar el cap de setmana passat. El Figueres, que jornada a jornada s'ha anat aproximant a la zona de privilegi gràcies a la bona dinàmica de vuit partits sense conèixer la derrota, ja es troba només a cinc punts dels vallesans, que només han assolit 5 dels últims 15 punts possibles. Tenint present el partit pendent que el Figueres jugarà el 8 d'abril a casa contra l'Ascó, els d'Edu Vílchez es troben en el millor moment de la temporada preparats per assaltar la zona noble quan els de dalt deixin escapar punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)