3a divisió FEF

Debilitat a aprofitar

Lluita oberta. La derrota de la Pobla de Mafumet dóna a l'Ascó, que visita el Masnou, l'oportunitat de recuperar el lideratge i a l'Europa d'acostar-se a les dues primeres posicions

La derrota del líder, la Pobla de Mafumet, ahir contra el Gavà, en el partit avançat de la jornada del grup català de tercera, servirà de motivació per als perseguidors en els seus partits d'avui. El segon classificat, l'Ascó, que té els mateixos punts que l'equip del Tarragonès, recuperarà la primera posició si puntua al camp del Masnou. L'equip de la Ribera d'Ebre, que ja ha estat líder algunes setmanes, manté una dinàmica positiva i intentarà demostrar avui la seva solvència defensiva i la qualitat atacant. L'Europa, tercer, veia les dues primeres posicions bastant llunyanes fa poques setmanes, però ara té l'oportunitat de situar-se a només dos punts del segon si guanya al camp d'un Palamós que no s'allunya de la zona de perill. Per sota de l'Europa hi ha el Rubí, que visita el camp del Prat en un altre dels partits destacats de la jornada. L'equip vallesà fa tres partits que no guanya, mentre que el Prat fa algunes jornades que no pot encadenar més d'una victòria, la qual cosa el priva d'acostar-se als quatre primers. Avui en té una gran oportunitat. El Terrassa, que rep el Manlleu, la Muntanyesa, que juga a Castellar del Vallès, i el Figueres, que rep el Santfeliuenc, també aspiren a es places de privilegi.

Duel de germans

A la zona baixa, l'irregular Castelldefels està en una mala dinàmica que l'ha ancorat perillosament en la penúltima posició. L'equip del Baix Llobregat té avui una bona oportunitat per reaccionar ja que rep al seu camp el Cerdanyola, que, en cas de derrota, s'acostaria a les places de descens. El partit servirà per viure un altre episodi del duel entre els germans Carrillo, Miki a la banqueta del Castelldefels i Toni a la del Cerdanyola.

Frenarà per fi el Masnou la caiguda lliure?

La visita del segon classificat, el solvent Ascó, no sembla la millor ocasió perquè el Masnou freni la caiguda lliure, però l'equip maresmenc és conscient que ha de tornar a guanyar un partit de manera immediata per no complicar-se encara més la vida. Vuit derrotes seguides i sis partits sense marcar és la increïble dinàmica d'un equip que durant bona part de la primera volta va estar en zona de fase d'ascens. Ara, en canvi, es fa la idea que la seva lluita serà evitar caure a les places de descens, que té a només tres punts de distància.

Dos equips en zona de descens cara a cara

El Vilassar, cuer enfonsat, va guanyar la jornada passada al camp del Manlleu, un fet que li va donar esperances en la lluita per una permanència que continua tenint molt difícil. Per continuar creient-hi, l'equip del Maresme necessita derrotar el Martinenc, que també ocupa plaça de descens, amb onze punts més, els mateixos que el primer equip en zona de permanència. El cap de setmana passat, el Martinenc va aconseguir una victòria clau a Gavà, però dimecres, en el partit pendent de la jornada de la vaga, va caure contra el Manlleu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)