3a divisió FEF

Derrota que fa mal a Figueres

Cara o creu. El Figueres cau contra el Santfeliuenc en un matx en què, tot i les dificultats que va tenir l'equip per generar perill, també va tenir ocasions per obtenir la victòria

santfeliuenc2


FIgueres1


La Unió va caure ahir contra el Santfeliuenc tot i no fer un mal partit. El Figueres es va fer amo de la possessió la major part del matx, però no va saber superar un rival molt ben col·locat en defensa i que sempre que sortia al contraatac creava sensació de perill. La falta d'encert per generar ocasions clares en els metres finals va condemnar la Unió, que, tot i merèixer més, va veure com els tres punts viatjaven cap al Baix Llobregat gràcies a una obra d'art de Quilmes (82') i a una decisió dubtosa de l'àrbitre que invalidava un gol de Revert en l'afegit.

La primera meitat va ser un intercanvi de cops. El Figueres va ser qui va tenir lleugerament el control de la possessió, però va tenir massa imprecisions en la circulació i els visitants ho van aprofitar per agafar el domini en certs moments. Les ocasions van ser poques, però molt clares. El primer a colpejar va ser el Santfeliuenc, després que un xut de Faura a l'interior de l'àrea fos aturat per Masó clarament amb el braç. El col·legiat ho va veure bé, i Edgar no va perdonar des dels onze metres per avançar els visitants (21'). La resposta del Figueres, però, va ser ràpida i contundent. El porter visitant Carlos va estar desencertat i no va poder interceptar una centrada de Pedro des de la dreta. Revert, sempre oportunista, només va haver de posar el cap al segon pal per fer l'empat a plaer (24'). El gol no va frenar el Santfeliuenc, que es podria haver avançat de nou en el 29' amb un xut d'Edgar després d'una passada de la mort de Cano, però Quimo ho va evitar en l'últim moment. El Figueres no va tardar a respondre de nou, amb una rematada de cap creuada de Roger Vidal a centrada de Quimo que es va estavellar al pal (30'). I, en el refús, Pedro va rematar al lateral de la xarxa.

En la represa el domini del Figueres es va intensificar, tot i no tenir ocasions clares. Un xut llunyà de Revert desviat (48') i un xut potent de Chicho des de la frontal que la defensa va refusar van ser les úniques accions que van inquietar el Santfeliuenc. Masó (64') i Mamau (66') ho van provar novament de lluny, però no van trobar la porteria rival.

Qui perdona ho paga

La Unió a poc a poc va tancar el Santfeliuenc a l'àrea, però no va trobar la manera de crear ocasions clares de gol i va donar aire al seu rival, que va anar guanyant metres fins que, en el 82', va aparèixer una genialitat de Quiles. L'extrem va culminar una jugada individual amb un potent xut que va entrar després de picar al travesser. Els figuerencs es van llançar a buscar l'empat, amb Cunill a l'atac, però les faltes i les interrupcions van deixar temps per a poca cosa. En l'única ocasió, ja en l'afegit, va arribar la polèmica. Revert va pentinar al fons de la xarxa una falta lateral, però, segons el col·legiat, en posició de fora de joc. Un fora de joc dubtós, però que va deixar la Unió sense premi i amb la sensació d'haver perdut una gran oportunitat.

FIGUERES: Ureña, Quimo (Barrera, 57'), Chicho, Cunill, Masó, Ferran Grau, Mamau (Pol Valentín, 67'), Roger Vidal, Pedro del Campo, Ritxi (Serramitja, 78') i Revert. SANTFELIUENC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Ortiz, Gerard, Tena, Edgar (Mata, 87'), Victor, Peralta, Cano, Faura (Quiles, 69'). GOLS: 0-1 (21') Edgar, de penal. 1-1 (24') Revert. 1-2 (82') Quilmes. ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G.: als locals Chicho, Quimo, Ferran Grau i Masó; i al visitant Tena. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Hem esperat la nostra oportunitat en algun contraatac i al final hem tingut la sort de fer el gol
Andrés González
entrenador del santfeliuenc
El Figueres ha portat més el pes del joc, però ja és com havíem plantejat, i hem aconseguit deixar el Figueres sense ocasions
Hem treballat tota la setmana per posar-nos per davant i guanyar espais però no ha pogut ser
Eduardo Vílchez
entrenador del figueres
Ens ha costat arribar a la seva àrea perquè estaven ben col·locats. Hem hagut de buscar moltes alternatives tàctiques en la circulació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)