El Masnou treu l'orgull i empata contra el líder, l'Ascó

Primer gol. Edu Domingo va marcar el primer gol dels maresmencs el 2015

ASCÓ1

MASNOU1

MASNOU: Pociello, Lara, Juanma (Edu Domingo, 33'), Rubén Martínez (Sergio Ginés, 70'), Guillem, Edgar Santolalla, Llobet, Jonathan Ferreira, Toledo, Romo i Guti (Eric Blasco, 57'). ASCÓ: Sergi Fuentes, Socías, Munta (Gerard Roigé, 63'), Edu Vives, José Ramón, Artur Godia, Del Moral, Cristino (Gabernet, 81'), Argilaga, Roca i Genís (Galceran, 70'). GOLS: 0-1 (44') Cristino, de penal. 1-1 (80') Edu Domingo. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Juanma, Llobet, Jonathan Toledo; José Ramon i Artur Godia. COMENTARI: Després de vuit derrotes consecutives, el Masnou va aconseguir un punt contra el líder, Ascó i ajusta la part alta de la taula. Els masnovins van sortir concentrats i van crear perill amb un xut de Llobet i una passada del mateix Llobet que va rematar Jonathan Toledo al cos del porter. El Masnou va intentar tenir el domini però les contres de l'Ascó també van portar perill. L'acció polèmica va arribar en el darrer minut de la primera quan l'àrbitre, a indicació del seu assistent, va assenyalar un penal a favor dels visitants que Cristino va aprofitar. La segona meitat va continuar amb la mateixa tònica. Argilaga va poder sentenciar amb una rematada al segon pal que va anar als núvols. Però l'orgull dels maresmencs va trobar premi a deu minuts del final, quan Edu Domingo va aprofitar una pilota morta després d'un córner per empatar.