L'Ascó treballa a fons per superar un bon Sabadell B

Tot per a la represa. Tots dos equips van deixar l'encert per a una bona segona meitat, en què es van veure cinc gols i va augmentar l'emoció

SABADELL B2

ASCÓ3

L'Ascó es va endur ahir els tres punts després d'una segona meitat molt moguda amb cinc gols. Els de Miguel Rubio no van saber aprofitar les accions de perill durant el primer temps, però una gran segona part, amb doblet de Genís i un gol de Virgili, van fer estèrils els esforços d'un Sabadell B que va lluitar fins al darrer minut.

El primer temps va començar amb un Ascó llençat buscant el primer gol del partit. Genís, al 4', va ser el primer de provar-ho en un rebuig i Del Moral va fregar el gol en rematar una centrada d'Edu Vives. Tot i l'inici, però, el joc es va anar adormint i ja no es va tornar a animar fins al tram final, quan Cristino, amb un córner directe, i José Ramón, amb un cop de cap, van gaudir d'ocasions. En la represa, però, la manca d'encert va quedar enrere i Genís va obrir el marcador ben aviat amb un xut ras. El gol va fer reaccionar el Sabadell B, que ho va provar amb remats d'Estellés i David. Tot i així, va ser l'Ascó qui va tornar a marcar, gràcies a un remat de cap de Virgili. Amb el 2-0, l'enfrontament semblava sentenciat, però Sandro va retallar distàncies amb una jugada personal. La incertesa al marcador, però, no va inquietar un Ascó que en el 78' va fer el 3-1 amb una gran vaselina de Genís. El filial arlequinat va tornar a buscar una ràpida reacció i David va transformar un penal comès per Sergi Fuertes per retallar distàncies un cop més. El 3-2 va aportar emoció als minuts finals, en què qualsevol dels dos equips hauria pogut marcar.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Socias, Munta (Argilaga 76'), Edu Vives, José Ramón, Artur Gòdia, del Moral (Eizaguirre 72'), Cristino, Virgili, Roca i Genís Gerard (Roigé 80'). SABADELL B: Sergi, Parera, Noguera, Estellés, Pol Moreno (Campos 76'), Aitor, David Jiménez, Aleix, Merino, Sandro (Burgos 80') i Pol Roigé (Cesc 68'). GOLS: 1-0 (48') Genís. 2-0 (53') Virgili. 2-1 (55') Sandro. 3-1 (78') Genís. 3-2 (81') David Jiménez, de penal. ÀRBITRE: García Fuster. T.G: Als locals locals Genís, José Ramón i Sergi Fuertes, i al visitant Sandro. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.