3a divisió FEF

El Cerdanyola, per efectivitat

Derbi per als verd-i-blancs. Els visitants, que van avançar-se en dues ocasions, es van imposar a un Sabadell B voluntariós

CERDANYOLA2


sabadell b1


El Cerdanyola va trencar una ratxa de cinc jornades sense vèncer en adjudicar-se el derbi del Vallès contra el Sabadell B, que s'apropa a les places perilloses. I això que el conjunt arlequinat va començar el partit dominant. La bona tasca defensiva dels visitants, però, va impedir que els de casa s'avancessin. De fet, just quan més es flairava el gol del filial sabadellenc va aparèixer Francis i va obrir la llauna (22'). El futbolista visitant va saltar amb més força que ningú en un servei de banda i va sorprendre Sergi Tienda. La reacció no va trigar a arribar, ja que Pol Roigé va empatar tretze minuts més tard aprofitant una errada de Coca. Després de la represa, el Cerdanyola va sortir amb més empenta, tot i que les ocasions van acabar sent repartides. Tot i això, els visitants van tornar a estar més encertats i van sentenciar en el 80', quan Roland va treure suc d'una mala sortida de pilota i va fer l'1-2 definitiu.

SABADELL B: Sergi Tienda, Agus, Campos, Estellés, Pol Moreno (Merino, 85'), Yeray, Sandro, Aleix (Burgos, 68'), Pol Roigé, Aitor (Marçal, 68') i Cesc. CERDANYOLA: Coca, Fran, Melo, Francis, Raúl Barriendos, Edu, Josu (Santi, 84'), Turu, Roland, Sergio (Álex, 89') i Romero (Vives, 77').. GOLS: 0-1 (22') Francis. 1-1 (35') Pol Roigé. 1-2 (80') Roland. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: als locals Aleix, Cesc i Burgos; i als visitants Romero, Melo i Coca. PÚBLIC: uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)