3a divisió FEF

Quatre mesos en un núvol

3a divisió. L'Ascó, que diumenge va recuperar el lideratge, encadena ja 14 jornades invicte i s'aferma com un dels grans candidats al títol, tot i que la plantilla s'ha conjurat per no confiar-se

L'Ascó, com qui no vol ensurts, ha anat per feina i s'ha afermat a la zona d'ascens, alternant el lideratge amb la segona plaça en les últimes jornades. L'equip de la Ribera d'Ebre, que té la lliçó apresa de la temporada passada, en què va acabar despenjat del play-off al final, s'ha abonat als bons resultats i ja fa quatre mesos que està en un núvol. Aquest és el període de temps que fa que els verds, de nou líders, no perden. El bagatge difícilment podria ser més positiu: catorze jornades en què l'equip ha sumat 32 punts de 42, fet que els ha servit per obrir bretxa respecte del cinquè, que ara mateix és 12 punts per sota, amb un partit més.

Tot són raons per a l'optimisme. L'equip, això sí, no vol perdre pistonada ara que la màquina funciona a la perfecció. “La línia és bona, però som conscients que, tal com és la tercera divisió, en qualsevol moment pot arribar una mala dinàmica”, afirma el mig Ivan Cristino, que no amaga que l'ambició és màxima i el llistó és alt: “Tenim un nivell d'exigència elevat, treballem molt i sabem que cal competir bé per continuar sumant.” Això sí, el centrecampista, que és una peça clau en l'engranatge verd, no vol ni sentir-ne a parlar, de lluitar pel títol: “Ara encara és aviat, i fins d'aquí a un parell de mesos no es veurà qui pot aspirar a què. Només cal veure com l'any passat alguns dels equips que estaven a dalt en aquest punt del campionat van acabar caient.” Llavors, en aquell moment, l'Ascó i el Rubí eren primer i segon, i al final no van jugar el play-off. D'aquella experiència, de fet, la plantilla verda en té un record: “Jo no hi era, però la gent té present el que va passar i treballem per intentar que no es repeteixi. La
situació d'ara és circumstancial; el que importa
és estar així quan arribi l'hora de la veritat, en el tram determinant de la temporada.”

Cristino, precisament, va viure una situació semblant fa un parell de campanyes amb l'Olot, un club amb les mateixes ambicions que l'Ascó, que va acabar pujant. “Llavors vam tenir també mals moments, i he après que, tot i ser favorit, de vegades pots agafar una mala línia i, per tant, no et pots relaxar”, conclou, centrat, el futbolista verd.

LES FRASES

La línia és bona, però sabem que no podem abaixar la guàrdia. El que importa és estar com estem ara d'aquí a dos mesos

LA DADA

És aviat per pensar en el títol, encara poden venir males dinàmiques i hem de mantenir la tensió
Ivan Cristino
MIG DE L'ASCÓ
32
punts de 42
ha sumat l'Ascó en els quatre mesos que fa que no perd cap partit; n'ha guanyat nou i n'ha empatat cinc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)