Territorial

La prèvia del MIC es farà, un any més, a Banyoles

Futbol formatiu. L'aperitiu del torneig es viurà al Pla de l'Estany el diumenge 28 amb un triangular amistós en categoria cadet i juvenil

Com ja és habitual, els aficionats al futbol tenen una cita amb Banyoles el diumenge 28, ja que en aquesta jornada participants en el MIC –encara s'ha de decidir quins equips seran– disputaran un triangular en el municipi del Pla de l'Estany. En aquesta competició també hi participaran els equips de les respectives categories de l'entitat banyolina. L'entrada al camp de futbol serà gratuïta, es faran sortejos d'objectes esportius i serà una magnífica oportunitat de fer un tast del que es podrà veure en el MIC pocs dies després. La competició oficial del torneig de futbol formatiu més prestigiós del món començarà l'1 d'abril, primer amb la cerimònia d'inauguració i, a la tarda, amb la disputa dels primers enfrontaments.

Des de la regidoria d'Esports de Banyoles, Jordi Congost es mostra molt satisfet que es faci un any més aquesta cita: “És un plaer continuar col·laborant amb el MIC i ser la seu del futbol formatiu d'un nivell superlatiu. A més, enguany, Banyoles és Vila Europea de l'Esport, i els valors que transmet un torneig com el MIC van molt en consonància amb els d'aquesta distinció.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)