3a divisió FEF

Toni Carrillo: “Baixarem la pilota i la jugarem”

Estrenen un camp nou. El Cerdanyola jugarà demà contra el Vilafranca al nou estadi de les Fontetes, un terreny de joc molt més gran (100 x 60 m) que la Bòbila (90 x 54 m)

El Cerdanyola sempre ha hagut de portar a sobre l'etiqueta d'equip que abusa del joc directe i que no juga a res. Probablement provocat pel camp més petit de tota la categoria, que no permetia gaire cosa, el conjunt verd, a partir de demà podrà provar un altre tipus de futbol. Contra el Vilafranca, s'estrenarà el Municipal de les Fontetes, sis metres més ample i deu més llarg que la Bòbila. I tot i que no es pot esperar un canvi radical, el Cerdanyola podrà ensenyar als seus un altre tipus de futbol.

“No som un equip de toc purament, però en aquest camp sí que intentarem més coses del que podíem fer en l'anterior”, explica Toni Carrillo: “Combinarem la passada curta i la passada llarga, i baixarem la pilota i la jugarem. Però ho intentarem fer a 60 o 70 metres de la nostra porteria, que és com s'ha de fer.” Carrillo, fins i tot, veu un punt d'injustícia en aquest mal nom creat en el futbol català. “Hem aconseguit diversos ascensos, aquesta temporada ho estem fent molt bé a fora de casa i l'any de l'ascens a tercera vam avantatjar de 17 punts el segon classificat. Si això no és jugar a res...”, ironitza el tècnic, que reconeix que a hores d'ara tampoc pot variar gaire el seu estil de joc: “Es poden fer més automatismes o més variants, i això a un entrenador sempre li agrada, però no podem introduir un canvi brusc”, explica l'entrenador, que reconeix que la temporada vinent, amb una nova planificació de la plantilla, sí que variaran més.

Buscant tranquil·litat

El Cerdanyola necessita la victòria per afermar-se encara més en aquesta part mitjana alta de la classificació, on respira tranquil mirant la permanència. Sergi Arranz, després de dos mesos de baixa, ja té l'alta mèdica però encara no pot jugar.

LES REACCIONS

Es poden fer més automatismes o més variants, i això a un entrenador sempre li agrada, però no podem introduir un canvi brusc
Combinarem la passada curta i la passada llarga, i baixarem la pilota i la jugarem
Toni Carrillo
entrenador del cerdanyola
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)