3a divisió FEF

El Sabadell es passeja a Sant Feliu

3a divisió. El filial arlequinat abusa del Santfeliuenc i surt de la part compromesa de la taula classificatòria, on ingressa el seu rival, que ahir va mostrar els pitjors símptomes

SABADELL B4


SANTFELIUENC0


Tampoc no va ser un vendaval de joc del Sabadell B, però amb seriositat al darrere i inaugurant el marcador en va tenir prou el conjunt de Toni Rodríguez, que surt de les urgències de la part baixa de la taula. Allà hi ha el Santfeliuenc, que va mostrar molt males sensacions a la seva afició i que no va aprofitar ni tan sols el moment en què els arlequinats es van quedar amb deu homes (57'). Aleshores, els llobregatencs ja havien encaixat dos gols, el primer dels quals per un penal en un error entre riscos innecessaris i falta d'entesa de la defensa local. A partir d'aquí, els visitants es van fer forts al darrere i van aprofitar cada oportunitat que van tenir, totes elles en igualtats numèriques a l'àrea local.

SANTFELIUENC: Carlos; Dani Sánchez, Ortiz (Quiles, 69'), Gerard, Alberto; Maldo, Tena, Bolaños (Joserra, 13'), Edgar (Faura, 69'); Cano i Josele. SABADELL B: Tienda; Parera, Estellés, Moreno, Campos; Agus, Unzue; Clotet (Burgos, 81'), Roigé, David Jiménez (Noguera, 59'); i Manel (Forgas, 76').
GOLS: 0-1 (41') David Jiménez, de penal. 0-2 (55') Manel. 0-3 (71') Roigé. 0-4 (85') Noguera. ÀRBITRE: Mancera Anton. T.G.: Parera, Agus, Unzue i Estellés; Ortiz, Sánchez, Carlos, Joserra i Gerard. T.V.: Doble groga al visitant Campos (57')
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)