2a divisió FEF

Empat insuficient per falta d'encert

2a divisió B. Mamadou va ser el millor del filial, que no va poder vèncer un Elx B que hi va posar més futbol

elx B0


EsPanyol b0


Propòsits i bones intencions és l'únic que es pot rescatar d'un partit en què el futbol va escassejar. L'Espanyol B va ser l'equip que va disposar de més ocasions, però no va poder passar de l'empat contra un Elx B que, malgrat la seva condició de cuer, hi va posar més futbol.

L'Elx B va sortir valent i ja des dels primers minuts va imposar el seu criteri. Un bon contraatac en el 3' va estar a punt de convertir-se en gol, però l'equip blanc-i-blau va saber aguantar un temporal que es va prolongar durant 15 minuts. A partir d'aquí, va ser l'Espanyol B qui va imprimir més perill en els seus atacs, fent palès el desgast físic inicial dels visitants. Mamadou va estar a punt d'avançar els barcelonins (19') després d'un xut creuat que va sortir desviat. L'Espanyol B no dominava el joc, però sí les oportunitats, en una part d'allò més discreta.

El joc dels locals no va millorar gaire en la represa, tot i que dues bones ocasions blanc-i-blaves van canviar la dinàmica del partit. L'Elx B, però, ho compensava articulant jugades en camp rival. Pirulo (77') i Pol Llonch (88') van estar a punt de materialitzar dues ocasions, però el filial de l'Elx va endur-se un punt merescut que no alleuja la seva situació a la classificació.

ESPANYOL B: Andrés, Rober, Raíllo, Cristian Galas, Héctor, Marc Caballé, Aday (Luque, 71'), Pol Llonch, Jairo (Carmona, 55'), Joan Jordán (Pirulo, 65') i Mamadou. ELX B: Pol, Pepe, Primi, Nacho, Hostench (Liberto, 44'), Franco, Sergi, Mario, Samu (Joaquín, 84'), Ivan Agudo (Moha, 57') i Jairo. ÀRBITRE: Álvarez Fernández. T.G.: als locals Rober, Galas i Pirulo, i als visitants Primi, Franco i Sergi. PÚBLIC: Uns 700 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)