Territorial

El Farners venç i agafa oxigen

1a catalana. Un gol en pròpia porteria dóna la victòria als selvatans al camp del cuer en un matx que van dominar amb molta claredat

farners1


montcada0


El Farners arribava al camp del cuer amb l'obligació de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives, i no va fallar. El conjunt selvatà va ser molt superior i només la falta d'encert davant de porteria va evitar una victòria molt més àmplia.

De fet, la falta d'efectivitat dels de Miquel Àngel Muñoz continua sent preocupant, ja que el gol de la victòria va haver d'arribar gràcies a un mal refús de cap del local Pablo, que va introduir la pilota al fons de la seva pròpia porteria (13'). El Farners ja havia arribat un parell de vegades amb facilitat a la porteria de Jaume, però ni Ivan Garcia ni Sosseh havien pogut obrir el marcador. A la segona meitat, els selvatans no van afluixar i van tornar a posar setge a la porteria local, sobretot amb les arribades d'Ivan Garcia, Gerard Muñoz i Dembo, però el marcador ja no es va moure i va mantenir la incertesa fins al final, tot i que el Montcada no va ser capaç de xutar a porteria en tot el partit.

MONTCADA: Jaume, Omar, Montero (Fresneda, 67'), Pacheco, Pablo, Martín (Peña, 46'), Albert, Alberto (Aitor, 67'), Pepe, Gerard i Hayek. FARNERS: Bartrina, Óscar Fernández, Massegú, Barese, Pitu Riart, Riki Solà (Gerard Muñoz, 52'), Sosseh (Joel, 81'), Carbó, Da Costa, Iván Garcia (Soto, 83') i Dembo. GOLS: 0-1 (13') Pablo, en pròpia porta. ÀRBITRE: Gurrera Farnós. T.G.: als locals Martín, Pablo, Peña; i als visitants Varese, Da Costa, Sosseh i Ivan Garcia. T.V.: al local Omar (69') per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)