3a divisió FEF

Un punt que val el seu pes en or

3a divisió. L'empat manté l'Ascó líder i el Palamós fora de descens

PALAMÓS1


ASCÓ1


L'Ascó va deixar escapar dos punts del Municipal en un partit atípic en què Sergi Fuertes i Chiné van acabar lesionats i Virgili va haver de defensar la porteria durant nou minuts. El primer temps va començar força disputat sobre la pluja i a poc a poc l'Ascó va anar aconseguint el domini del partit. No obstant això, les ocasions no van fer acte de presència fins que fregant la mitja hora, Cristino, en jugada assajada, va penjar la pilota i Eizaguirre, tot sol, va enviar la pilota al segon pal i va superar Bayona. D'aquí al descans, ocasions per als dos conjunts, però sense encert. Després de la represa, el Palamós, sense fer soroll, va anar trobant-se més còmode sobre el terreny de joc, i va fer l'empat en el 62' gràcies a un clar penal comès per Chiné sobre Arimany, que va ser l'encarregat de transformar-lo. Amb l'1-1, els locals van tornar a pressionar però sense trobar el camí del gol. Malgrat l'empat, els de Miguel Rubio continuen líders una jornada més.

ASCÓ: Sergi Fuertes (Chiné, 16'), Gabernet, Munta (Gerard Roigé, 70'), Edu Vives, Jose Ramón, Roca (Socias, 54'), Argilaga, Cristino, Eizaguirre, Virgili i Genís. PALAMÓS: Bayona, Elias (Del Moral, 57'), Cano, Morales, Subi, Matamala, Gerard (David Torres, 89'), Benzal, Arimany, Manga i Moha (Medina, 45'). GOLS: 1-0 (28') Eizaguirre. 1-1 (62') Arimany, de penal. ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G.: als locals Genís i Argilaga; i al visitant Cano. PÚBLIC: uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)