El Palamós s'ha de conformar amb un sol punt

3a divisió. Els de Joan Mármol van fer mèrits a la segona meitat per emportar-se una victòria del camp del líder

palamós1

ascó1

El Palamós continua sense retrobar-se amb el triomf, però les sensacions són cada vegada millors. Ahir els de Joan Mármol van fer un dels millors partits a domicili de la temporada, sobretot a la segona meitat, i va aconseguir un empat al camp del líder, i fins i tot va fer mèrits per emportar-se alguna cosa més.

La primera part va tenir un més gran domini dels locals, i el Palamós només es va poder acostar amb perill en una ocasió, aprofitant un error del porter Chiné, que va regalar la pilota a Manga però aquest no va aconseguir definir. En el 28' l'Ascó es va trobar amb el gol que es mereixia. Una centrada d'Eizaguirre des de lluny es va anar enverinant i va acabar al fons de la xarxa superant Bayona. Els de la Ribera d'Ebre haurien pogut fer algun gol més abans del descans, ja que Argilaga i Cristino van disposar d'una doble ocasió en el minut 31, però primer Bayona i després Elies van evitar el gol sobre la mateixa línia. Al 36' la va tenir el capità José Ramón, però el seu remat va acabar al pal.

A la segona part el domini va canviar de bàndol i va ser del Palamós. La polèmica va arribar al 52', quan el col·legiat no va xiular un clar penal sobre Matamala. En el 61', però, el porter Chiné va fer un altre clar penal a Arimany, i en aquesta ocasió sí que Vico Moreno el va assenyalar. Arimany, que va ser dubte fins a última hora per unes angines, el va transformar en gol i va fer el definitiu empat a un. En els últims minuts, el davanter Albert Virgili va acabar jugant de porter per la lesió de Chiné (80'), una vegada l'Ascó ja havia fet els tres canvis. El Palamós, però, només es va acostar dues vegades a l'àrea davant la bona defensa local. Medina va fer un xut desviat i Manga, de falta directa, no va poder superar la barrera. Al final, el Palamós va haver de donar per bo el punt al camp del líder.

ASCÓ: Sergi Fuentes (Chiné, 17'), Gabernet, Munta (Gerard Roigé, 70'), Vives, José Ramón, Roca (Socias, 55'), Argilaga, Cristino, Eizaguirre, Albert Virgili i Genís. PALAMÓS: Bayona, Elies, Cano, Morales, Subi; Matamala, Manga, Gerard Herrera (David Torres, 88'), Venzal,, Moha (Marc Medina, 46'); i Arimany. GOLS: 1-0 (28') Eizaguirre. 1-1 (45') Arimany, de penal. ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G.: als locals Argilaga i Cristino; i al visitant Cano.
Les lesions dels porters de l'Ascó ens han afavorit, però no hem estat capaços de fer cap gol quan s'hi ha posat el seu davanter Virgili
Després d'aquest partit tinc molt clar que això ho salvarem. La setmana que ve serà una final
Joan Mármol
entrenador del palamós
Hem deixat escapar dos punts, però cal destacar que avui hem fet el millor partit de la temporada fora de casa

Els dos porters de l'Ascó, lesionats

Hi ha circumstàncies en el món del futbol que es donen ben poques vegades. Veure com un jugador de camp es posa els guants i ha de jugar els últims minuts com a porter no és habitual, però ahir l'Ascó no hi va tenir cap més remei després que tant Sergi Fuentes com Chiné van haver d'abandonar el camp lesionats. El primer d'ells, Sergi Fuentes, va haver de ser substituït al minut 17 per un esquinç cervical. Chiné, que va ocupar el seu lloc, tampoc no va poder acabar el partit. Al minut 80 el porter es va fer un important trau al cap, i va haver de deixar el terreny de joc. Albert Virgili, el davanter dels de la Ribera d'Ebre, va ser qui va agafar la responsabilitat de col·locar-se entre els pals, però pràcticament no va haver d'intervenir gràcies a la seva defensa.