3a divisió FEF

El dia dels perseguidors

3a divisió. Alguns dels aspirants a accedir als quatre primers llocs s'enfronten als de dalt: el Prat rep l'Ascó, la Muntanyesa visita la Pobla i el Figueres juga a casa contra el Terrassa

Un dia per comprimir les coses a la part alta, o per aclarir-les una mica més. La jornada d'avui en el grup català de tercera divisió porta diversos partits entre equips en zona de fase d'ascens i alguns dels seus perseguidors.

El Prat, cinquè, rep el líder, l'Ascó, que té a dotze punts de distància. Malgrat l'empat de la setmana passada contra el Palamós a casa, l'Ascó manté una línia regular i ja fa quinze jornades que no perd. El Prat, per la seva banda, ha vist una mica frenada la seva progressió a causa dels últims empats, però es manté ben situat a les portes de les places de fase d'ascens. L'equip que marca aquesta zona és el Terrassa, quart amb els mateixos punts que els pratencs. L'equip vallesà visita el terreny de joc d'un altre dels perseguidors, el Figueres, que té cinc punts menys. La victòria de la setmana passada a Vilassar va permetre als empordanesos tallar una ratxa de tres derrotes i tornar a mirar amunt.

El segon classificat, la Pobla de Mafumet, rep al seu terreny de joc la Muntanyesa, vuitè amb els mateixos punts que el Figueres. Els del Tarragonès passen per un moment de dubtes que els barcelonins intentaran aprofitar, tot i que el seu rendiment baixa molt lluny de Nou Barris. La Pobla de Mafumet sap que no pot cedir punts si vol mantenir la segona posició, ja que l'Europa el pressiona. L'equip gracienc rep un Gavà en progressió que ja està més a prop del quart que del divuitè. L'Europa haurà de saber gestionar la ressaca de la consecució de la copa Catalunya i oblidar la derrota de la jornada anterior contra el Rubí a casa.

A la part baixa hi ha un enfrontament directe. El mig sentenciat Vilassar, cuer, visita el camp del penúltim, el Castelldefels.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)