El Martinenc sobreviu trencant la ratxa victoriosa del Masnou

Superioritat insuficient. Els locals van jugar la darrera mitja hora amb un home més

MARTINENC1

MASNOU1

MASNOU: Pociello, Márquez, Dani Prieto, Eric Martínez (Sergio Ginés, 74'), Guti, Edu Domingo, Llobet, Juanma (Makaay, 60'), Èric Blasco, Ñito (Jonathan Toledo, 74') i Romo. MARTINENC: Pacheco, Àlex, Diego, Vivó, Alberto (Acosta, 15'), Alburquerque, Serrano, Céspedes, Elhadji, Velillas (Roger, 89') i Eric (Cristian, 69'). GOLS: 0-1 (18') Vivó. 1-1 (81') Jonathan Toledo, de penal. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: als locals Guti, Llobet i Juanma i als visitants Diego i Eric. T.G.: Al visitant Acosta (60'), doble amonestació. COMENTARI: El Masnou va veure truncada la seva ratxa de tres victòries consecutives en no passar de l'empat contra el Martinenc, en un partit en què els maresmencs van jugar la darrera mitja hora amb un home més. El Martinenc va saber aprofitar la seva ocasió: un servei de banda que Elhadji va col·locar dins l'àrea i Vivó va rematar al fons de la xarxa. Els locals no van estar gaire fins a la primera part, però Romo, amb un xut al pal i Llobet, per sobre del travesser, van tenir l'ocasió d'empatar. Velillas també va perdonar el 0-2 abans del descans. En el segon temps, el domini local es va accentuar, especialment després de l'expulsió d'Acosta al cap d'un quart d'hora. Miguel López va moure fitxa donant entrada a l'extrem Makaay i si bé l'atac i gol dels locals va ser constant, només Jonathan Toledo, des del punt de penal, va poder empatar.