3a divisió FEF

La Pobla recupera el tron

Errada clau. La Muntanyesa va fallar un penal comès sobre Pedro i va desaprofitar el fet de jugar amb un home més durant la segona meitat, mentre que el filial del Nàstic va ser precís

MUNTANYESA0


POBLA DE MAF.2


La Pobla de Mafumet va tornar a recuperar, ahir, el tron de tercera divisió. Els de Martín Posse no van desaprofitar la derrota de l'Ascó al Prat i van posar-se líders en acabar guanyant una Muntanyesa sense encert. Els de Nou Barris van fallar un penal en la primera meitat i van jugar tota la segona amb un home més per l'expulsió del local Joaquín. Tot i així, però, els d'Antonio Escudero no van intimidar una Pobla molt segura. L'enfrontament va començar amb les idees ben clares per part dels locals: buscar un gol aviat que trenqués la fermesa visitant. I, sota aquesta consigna, Gil Muntadas va ser el primer de provar-ho amb un xut creuat. Poc després, però, el visitant Pedro García va voler deixar clar que el seu equip no es volia arronsar i va fer lluir-se Varo amb un gran xut. El mateix Pedro va ser el protagonista en la següent acció dels visitants. I de ben poc que aquesta no passa a ser l'acció decisiva del partit. El davanter va ser aturat amb falta per Joaquín dintre de l'àrea, i l'arbitre va assenyalar penal. Varo, però, va endevinar les intencions d'Uri Escabrós i va aturar la pena màxima. Abans del descans, però, el joc viuria dues accions més que van marcar el partit: l'expulsió del local Joaquín, en veure la segona groga al 41', i l'1-0, obra d'Álvaro després d'un gran xut que es va colar enganxat al pal.

Després de la represa, tot feia pensar que el partit s'obriria d'allà més. Amb la Muntanyesa jugant amb un home més, i amb la possibilitat d'empatar, el panorama era força alentidor. Les aparences, però, van jugar una mala passada i l'enfrontament va anar morint amb el pas dels minuts. Els groc-i-negres no trobaven espais i la circulació de pilota va anar minvant. I, enmig del desencís visitant, Javi López va sentenciar.

ELS VESTIDORS

POBLA DE MAFUMET: Roberto Varo, Marc Badillo, Marcelo, Dennis Coch, Joaquín, David Díaz, Gil Muntadas (Bertomeu 61'), Albert Miravent (Gabi López 73'), Álvaro Fernández, Alfons i Emana (Sergi Moreno 79'). MUNTANYESA: Tato, José Santos (Grau 51'), Dowi, Borges, Aleix, Rubén, Toni Pérez, Ferran, Uri Escabrós (Marc Esteban 57'), Pedro García i Romano (Ferran Alabau 65'). GOLS: 1-0 (45') Álvaro. 2-0 (80') Gabi López. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Al local Vadillo, i als visitants Aleix, Rubén, Ferran, Uri Escabrós i Pedro García. T.V: Al visitant Joaquín (41'), per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.
Avui és un partit d'aquells en què podries jugar durant molts dies i mai no acabaries marcant
Antonio Escudero
ENTRENADOR DE LA MUNTANYESA
Estic satisfet perquè l'equip, tot i jugar amb un home menys, ha seguit jugant a futbol
Martin Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)