Un córner dóna aire al Cerdanyola

3a divisió. L'equip verd respira a la zona baixa després de derrotar el Prat gràcies a una rematada de cap de Raúl Barriendos (85')

EL PRAT0

CERDANYOLA1

Un gol de cap de Raúl Barriendos en un servei de cantonada en el minut 85 va permetre al Cerdanyola derrotar el Prat i agafar aire a la zona perillosa de la classificació. Els visitants veuen frenada la seva progressió però es mantenen en el quart lloc.

La primera part, com tot el partit en general, va ser igualada. El Cerdanyola va sortir amb més força però el Prat va anar imposant el seu joc. Els primers 45 minuts van estar marcats pel joc aeri i la recerca de contraatacs ràpids amb el local Roland i el visitant Nacho esperant la seva oportunitat. La més clara abans del descans va ser una doble ocasió del Prat, amb un primer xut de Nacho rebutjat per Coca, que va atrapar el segon, de Roger. Dos minuts més tard, el visitant Pedro Bilbao va superar Francis per velocitat i es va inventar un xut potent aturat per Coca. En el minut 38, el Cerdanyola va disposar de la seva oportunitat en un servei de banda a l'olla en què Edu va rematar, Toni va treure la pilota i Turu, al segon pal, va intentar marcar, sense sort. Al minut 40, Toni va desviar un xut de falta de Josu.

La segona meitat també hi va haver repartiment d'ocasions, com ara un córner molt tancat de Josu que el porter del Prat va enviar fora de banda, una jugada de Nacho que Coca va desfer i una acció dels locals Roland i Edu. Finalment, la sort va somriure al Cerdanyola, ja que, quan el partit semblava encaminat a l'empat sense gols, Raúl Barriendos va rematar de cap un córner, sol al punt de penal, i va fer l'1-0 (85').

CERDANYOLA: Coca, Fran, Raúl Barriendos, Francis, Melo, Francis, Melo, Cuadras, Josu, Turu, Roland (Arranz, 79'), Edu i Silver (Vives, 83'). EL PRAT: Toni, Albarrán, Ricarte, Rafa Murillo, Cazorla, Xavi Muñoz, Pedro Bilbao (Charly, 87'), Roger (Fernando, 82'), Ferri (Sasha, 78'), Molins i Nacho. GOLS: 1-0 (85') Raúl Barriendos. ÀRBITRE: Juan Manuel Martín. T.G.: als locals Francis, Raúl i Josu.