2a divisió A

Cop d'autoritat de l'Ascó

Golejada al gran rival. L'equip de la Ribera d'Ebre, molt efectiu a la segona meitat, derrota de manera clara la Pobla de Mafumet i li pren el primer lloc malgrat haver jugat un partit menys

p. mafumet0

ascó4

L'Ascó va recuperar ahir el lideratge de manera autoritària, ja que va golejar el seu principal rival, la Pobla de Mafumet, al qual ha relegat a la segona posició. L'Ascó, que ha disputat un partit menys que l'equip del Tarragonès, va encarrilar la victòria gràcies al gol d'Edu Vives en la primera meitat i la va arrodonir en una segona part d'alta efectivitat.

El primer temps va començar amb molt de respecte per part dels dos conjunts, tot i que amb més control de la Pobla. Després d'una primera ocasió del local Genís, els visitants Sergi Moreno, i Álvaro, al qual van anul·lar un gol per fora de joc, van estar a prop de marcar. Malgrat el domini dels visitants, l'encert el va posar l'Ascó. Una falta assajada de l'equip de Miguel Rubio no va ser refusada correctament per la defensa visitant. La pilota va caure a Edu Vives, que va retallar a la frontal i v va connectar un xut que va rebotar en un defensor i va despistar Varo. El gol va fer créixer l'Ascó, que va guanyar en control i, fins al descans, només va permetre alguna ocasió esporàdica del rival.

L'Ascó va començar molt fort el segon temps i Genís i Argilada, amb un xut al travesser, van tenir bones oportunitats de gol. En el minut 57, Eizaguirre va arribar a la línia de fons i va centrar al segon pal, on Genís va rematar de cap a pler per fer augmentar la distància en el marcador. El gol va acabar d'enfonsar la moral del filial grana, que no va trigar a encaixar el tercer, en un penal comès per Javi Iglesias sobre Eizaguirre. Cristino no va desaprofitar el llançament. La Pobla es va abocar a escurçar distancies i això li va costar el quart gol. Eizaguirre va fer una assistència a Genís, que amb una llarga carrera des de la línia de mitjos fins dins l'àrea va acabar centrant al segon pal per a l'arribada del mateix Eizaguirre, que va anotar el quart i definitiu gol amb un xut ras que el porter visitant no va poder aturar. Fins al final, amb Varo jugant lesionat, l'Ascó va estar a punt de marcar el cinquè gol.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Socias, Argilaga, Edu Vives, Jose Ramon,Artur Gòdia, Galceran (Taranilla, 45'), Cristino (Gerard Roigé, 71'), Eizaguirre (Del Moral, 80'), Roca i Genís. LA POBLA DE MAFUMET: Alberto Varo, Marcelo, Javi Iglesias, Roger Bonet (Guasch, 71'), Denis Coch (Gestí, 59'), David Díaz, Gil, Gabi López, Sergi Moreno (Emaná, 66'), Alfons Serra i Álvaro. GOLS: 1-0 (15') Edu Vives. 2-0 (57') Genís. 3-0 (65') Cristino, de penal. 4-0 (71') Eizaguirre. ÀRBITRE: Mancera Anton. T.G.: als locals Edu Vives i Taranilla, i als visitants Marcelo, Javi Iglesias, Emaná i Gabi López.