Un gol de Moha que val molt

Vital. El Palamós es va imposar per la mínima al camp d'un rival directe gràcies a un gol de Moha i encadena dues victòries consecutives que l'allunyen a cinc punts de la zona de descens

palamós1

santfeliuenc0

El Palamós va obtenir ahir la segona victòria consecutiva, que l'allunya de les posicions de descens i li permet afrontar les pròximes jornades amb més tranquil·litat. A més, la victòria d'ahir serveix per enfonsar encara més un rival directe, el Santfeliuenc, que ja fa cinc jornades que no guanya i encadena quatre derrotes consecutives. Ahir el Palamós va saber treure profit de la delicada situació i la poca contundència en atac del rival, i el gol de Moha a l'inici de la segona meitat va ser suficient per deixar molt tocats els del Baix Llobregat, que ja no van saber reaccionar.

Els minuts inicials del partit van ser molt intensos i els dos equips van disposar d'una clara ocasió per obrir el marcador. Al minut 2 la va tenir el Santfeliuenc. Bayona va haver de salvar el Palamós refusant el xut de Toro després d'una molt bona internada del jugador local. Del Moral va donar la resposta dels palamosins al 7', aprofitant una assistència de Moha per fer un xut potent i col·locat que va obligar el porter Santi a lluir-se. A partir d'aquest inici frenètic, els dos porters van poder respirar amb relativa tranquil·litat fins al descans, i només Bayona va haver d'intervenir per aturar un xut de Tena al 25'.

A la segona meitat, l'acció es va concentrar novament en els minuts inicials. Al 52', Manga va fer una obertura a la banda esquerra per a Del Moral, que després d'anar-se'n per cames de la defensa va fer una centrada des de la línia de fons per deixar el gol pràcticament fet a Moha, que lliure de marca i a porteria buida, no va perdonar. Amb el marcador a favor, el Palamós va centrar els seus esforços a mantenir-se sòlid en defensa davant un Santfeliuenc a qui la mala dinàmica se li va fer una llosa massa pesant. Amb el pas dels minuts, els locals es van anar diluint en veure que el seu domini no servia per generar res més enllà que arribades sense perill a la porteria de Bayona. Els palamosins, però, no van respirar fins al xiulet final, que servia per assegurar un triomf vital.

SANTFELIUENC: Santi, Dani, Alberto, Ortiz, Gerard, Tena, Peralta (M, Joserra, Joserra, Toro, Josele i Eric (Quiles, 62'). PALAMÓS: Bayona, Elias (Herrera, 55'), Cano, Morales, Subi, Matsamala, Del Moral, Venzal, Arimany, Manga (Marc Medina, 64') i Moha (Àlex Fernández,78'). GOLS: 0-1 (52') Moha. ÀRBITRE: Albelda Barcena. T.G.: al local Joserra i al visitant Matamala. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 300 espectadors.
Els dos equips estàvem en una situació difícil i marcar primer ha estat determinant
Mohammed Jaghou
davanter del palamós
Ens hem tirat massa enrere després del gol, però hem pogut sentenciar al contraatac
Joan Mármol
entrenador del palamós
Per fi ha sortit el que teníem preparat. La jugada del gol estava treballada, ja que sabíem que podíem fer mal des de la segona línia

Quatre partits sense perdre a domicili

El Palamós va encadenar ahir el quart partit consecutiu fora del municipal Palamós-Costa Brava sense conèixer la derrota. En les tres visites anteriors, als camps del Rubí, el Peralada i l'Ascó, el partit sempre havia acabat amb el resultat d'empat a un gol.