2a divisió A

El Terrassa ressorgeix

Al camp, bona feina. L'equip vallesà va imposar-se al Cerdanyola a còpia d'eficiència i se situa amb els mateixos punts que el quart

cerdanyola0

terrassa2

TERRASSA: Ortega, Guillem, Marimón, Jou, Javi González, Jaime, Batanero, Maldonado (Montoro, 79'), Merchán (Juli, 70'), Matamala i Diego (Marc Vilajosana, 86'). CERDANYOLA: Coca, Fran, Melo, Francis, Barriendos, Cuadras (Zaragoza, 83'), Romero, Turu (Sergi Arranz, 46'), Josu (Edu, 61'), Vives i Silver. GOLS: 1-0 (22') Merchán. 2-0 (53') Matamala. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: Als visitants Silver i Edu. COMENTARI: El Terrassa es va abstraure un parell d'hores de l'esperpèntica situació institucional que viu i va ressorgir amb una victòria que li permet situar-se a tocar de la zona d'ascens. Els de Pirri, que tenen els mateixos punts que el Figueres (4t), van imposar-se a un Cerdanyola sense massa arguments més enllà de defensar i esperar el contraatac. La primera part va ser molt fluixa, però el Terrassa es va avançar en l'única ocasió clara: una paret de Merchán amb Diego (22'). Els visitants van començar amb empenta en el segon temps, però la seva força es va anar diluint. Així, després de dues ocasions desaprofitades de Matamala, el mateix atacant va sentenciar aprofitant una bona centrada de Batanero. Va rematar ras i col·locat des de la zona de punt de penal (53'). Amb el 2-0 els de casa no van tenir contratemps.