3a divisió FEF

Un punt gris i poc útil

Partit ensopit. L'empat entre dos equips necessitats manté el Vilassar enfonsat i serveix al Santfeliuenc, si més no, per sortir del pou

SANTFELIUENC0


VILASSAR0

VILASSAR DE MAR: Miguel Ramos, Roberto Carlos (Jan, 68'), Jose, Pujol, Joshua, Galeano, Creus (Ramon Borrell, 59'), Ricky, Eloi, Mendoza (Roberto Morales, 55') i Jordi. SANTFELIUENC: Santi, Alberto, Edgar, Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Quiles, Joserra, Eric (Ivan Peralta, 70'), Toro i Faura (Dani Sánchez, 70'). ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: Als locals Pujol, Ricky, Eloi, Mendoza i Jan, i al visitant Joserra. T.V.: Al local Joshua (85'). COMENTARI: El Vilassar de Mar i el Santfeliuenc van empatar sense gols en un partit avorrit i amb poques accions ofensives destacades. El punt serveix de poc als dos equips, ja que manté el Vilassar enfonsat en l'últim lloc i no dóna gaire oxigen al Santfeliuenc, tot i que almenys li serveix per sortir de la zona de descens, on ara hi ha el Martinenc, amb el qual està igualat a punts. En la primera meitat hi va haver una bona ocasió de gol per a cada equip, però ni el local Jordi, el jugador més incisiu del partit, ni el visitant Quiles van estar prou encertats. En la segona meitat, van ser els visitants els que van disposar de més ocasions per desequilibrar el duel. Primer l'encert del porter Miguel Ramos, que va fer una gran aturada, i posteriorment la manca de precisió de Quiles, que va rebre en bona posició una pilota llarga, van evitar el gol.
PEPE ÁLVAREZ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)