1a divisió

Polèmica a San Mamés

1a divisió. L'Athletic rescata un empat contra el València amb un gol d'Aduriz en fora de joc en el minut 90. Nuno va mostrar-se indignat

VALÈNCIA1


GETAFE1


ATHLETIC1


ELX0


“Si algú ens vol frenar, no ho aconseguirà.” Van ser les paraules de Nuno Espirito Santo, tècnic del València, al final del partit en què va veure com a l'últim minut se li escapaven dos punts per un gol d'Aduriz en clara posició de fora de joc. “Són massa moments d'injustícia”, va assegurar el preparador portuguès, indignat amb l'actuació de l'àrbitre Teixeira Vitienes, que també va expulsar Otamendi amb vermella directa, de manera molt rigorosa, en la recta final del matx.

Els valencianistes, amb un joc molt pragmàtic, s'havien avançat, entrat el segon temps, amb una diana de Rodrigo de Paul, fins que Aduriz, a l'últim sospir, va marcar el polèmic gol de l'empat. L'ariet, de 34 anys, n'ha fet 12 en la lliga.

És el segon empat consecutiu de l'equip xe, que ja nota l'alè del Sevilla al clatell i que es queda a tres punts de la tercera plaça, ocupada per l'Atlético i que dóna accés directe a la lliga de campions.

ELX: Tyton, Damián Suárez, Lombán, Enzo Roco, Cisma, Adrián, Fajr (Coro, 86'), Pasalic (Aaron, 85'), Garry Rodrigues, Jonathas i Cristian Herrera (Víctor Rodríguez, 70'). GETAFE: Guaita, Vigaray, Alexis, Velázquez, Escudero (Roberto Lago, 70'), Juan Rodríguez, Lacen, Sarabia (Baba, 81'), Diego Castro, Hinestroza i Álvaro Vázquez (Pedro León, 70'). GOLS: 0-1 (83') Hinestroza. ÀRBITRE: González González (col·legi castellano-lleonès), Groga a Adrián i Jonathas, pels visitants, i a Escudero, Álvaro Vázquez i Vigaray, pels visitants. COMENTARI: Un gol d'Hinestroza a la sortida d'un córner centrat per Pedro León va decidir el partit.
ATHLETIC: Iraizoz, De Marcos, Etxeita, Gurpegi, Balenziaga, San José, Mikel Rico (Viguera, 71'), Unai López (Beñat, 55'), Ibai Gómez (Susaeta, 71'), Iñaki Williams i Aduriz. VALÈNCIA: Diego Alves, Barragán, Otamendi, Mustafi, Orbán, Javi Fuego, André Gomes, Feghouli, Piatti (Rodrigo de Paul, 27'), Rodrigo (Cancelo, 85') i Paco Alcácer (Negredo, 71'). GOLS: 0-1 (61') Rodrigo de Paul. 1-1 (90') Aduriz. ÀRBITRE: Fernando Teixeira Vitienes (col·legi cantàbric). Groga a Iraizoz, Balenziaga, Gurpegi, Aduriz i Beñat, pels locals, i a Diego Alves, Barragán i André Gomes. Va expulsar amb vermella Otamendi (82'), del València.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)