La Pobla de Mafumet torna a recuperar el lideratge

A la represa. El filial grana, que fins i tot va fallar un penal, va acabar decidint el partit gràcies a una segona meitat en què va ser superior a un Cerdanyola que es va fondre

CERDANYOLA0

POBLA DE MAF.3

La Pobla de Mafumet va tornar, ahir, a recuperar el lideratge de tercera divisió. Els de Martin Posse, però, van haver d'esperar la segona meitat per superar un Cerdanyola que va donar més problemes dels previstos. Els del Vallès, ben treballats per Toni Carrillo, no van oferir espais al rival durant gairebé tot el partit, però és van acabar fonent en un darrer quart d'hora que va ser clau per a la victòria local.

La primera part no va deixar gaire marge per a l'emoció. Només va destacar una jugada clara, quan l'arbitre va decidir anul·lar un gol a Emana per fora de joc. La manca de bagatge ofensiu va ser una constant, i el joc del mig del camp i l'ordre visitant van acabar manant.

Després de la represa, però, el joc és va anar animant i Gabi López va ser el primer de provar-ho amb una rematada que va anar fora per poc (56'). En el 57', l'arbitre va anul·lar un altre gol, en aquest cas al local Moreno. I en el 65', el mateix Moreno va fallar un penal comès sobre Gabi López. La resistència visitant, doncs, s'anava trencant a poc a poc. I tant es va tibar la corda que, al final, la Pobla va trobar el premi. Una centrada de Guasch va ser ben aprofitada per Gabi López, que va fer l'1-0. A partir d'aquí, els locals es van animar i, en el 85', Abel Rita va fer el 2-0 després de recollir una pilota a la frontal i plantar-se sol davant Coca. Amb el partit decidit, el Cerdanyola va acabar abaixant els braços i, ja en el darrer minut, i després d'un córner tret per Guasch, Álvaro va acabar tancant un marcador excessiu.

POBLA DE MAFUMET: Albert Ribera, Guasch, Marcelo, Roger Bonet, Joaqui, Vadillo, Moreno (Julio 60'), Gabi López, Álvaro, Gil Muntadas (David Díaz 78') i Emana (Abel Rita 60'). CERDANYOLA: Coca, Fran, Melo, Francis, Raúl Barriendos (Alba 63'), Cuadras, Romero, Zaragoza (Sergi Arranz 78'), Josu, Edu (Sergio López 59') i Silver. GOLS: 1-0 (75') Gabi López. 2-0 (85') Abel Rita. 3-0 (90') Álvaro. ÀRBITRE: Carballo Vazquez. T.G: Als locals Roger Bonet i Vadillo, i als visitants Coca, Francis, Romero, Josu i Silver. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.
Evidentment, i després del partit vist, controlant a la Pobla, el darrer quart ens ha sobrat
Toni Carrillo
ENTRENADOR DEL CERDANYOLA
Els resultats ens han afavorit. Hem fet bé la nostra feina. I els gols han arribat quan tocava