3a divisió FEF

La Unió manté l'escalada

Serramitja decideix. Un solitari gol del mitja punta dóna els tres punts al Figueres contra un Masnou que no va tenir prou encert

cd masnou0


figueres1


El Figueres va sumar una nova victòria, per la mínima contra el Masnou (1-0). El conjunt local va tenir les ocasions més clares en l'inici, però els masnovins no es van empetitir i van inquietar en el tram final de la primera meitat el porter Reig. En la segona, Serramitja va batre Pociello (52') amb un xut creuat dins l'àrea i acte seguit, els empordanesos van guardar la roba i es van solidificar en defensa. La prova és que el Masnou va acumular homes en atac per buscar l'empat, però no va trobar la fórmula per marcar.

FIGUERES: Reig, Quimo, Chicho, Cunill, Masó, Roger Vidal, Èric Vilanova, Serramitja (Guillem, 76'), Pedro, Ritxi (Valentín, 86') i Javi Revert (Henry, 85'). CD MASNOU: Pociello, Márquez, Dani Prieto (Romo, 75'), Guti, Guillem, Edu Domingo, Makay, Ferreira, Toledo, Llobet (Ñito, 71') i Yuki (Sergio Ginés, 61'). GOLS: 1-0 (52') Serramitja. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: Al local Quimo. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors a l'estadi de Vilatenim.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)