El Gavà mostra a casa la seva pitjor versió

Matiners. El Masnou va aprofitar un gol en el minut 5 per controlar el rival

CD MASNOU3

GAVÀ0

GAVÀ: Sergio Aguilar, Cifuentes, Rubi (Dani Hernández, 75'),Gallas, Barragan, Xavi Pérez, Tico Mesina, Iu (Alan Àvila, 62'), Xavi Civil, Adri Gimeno (Stephanne, 56') i Arthur. CD MASNOU: Pociello, Márquez, Dani Prieto, Eric Martínez, Guti, Edu Domingo, Ginés (Macay, 82'), Ferreira, Nito (Juanma, 71') Yuky i Romo (Toledo, 65'). GOLS: 0-1 (5') Eric. 0-2 (70') Toledo. 0-3 (79') Yuki. ÀRBITRE: Carvallo Vázquez. T.G: Cifuentes, i als visitants Ginés i Juanma. PÚBLIC: Uns 300 espectadors. COMENTARI: El Gavà va mostrar ahir davant el seu públic la cara menys amable. Després de sorprendre la setmana passada guanyant a Nou Barris, on no ho havia fet ningú fins ara, els de Juanma Pons es van deixar enredar per un Masnou molt efectiu des de bon començament. Els maresmencs van fer el 0-1 en el minut 5, després que Eric rematés de cap un servei de córner. El Gavà va buscar la reacció, però només va tenir una ocasió clara: un gol fantasma provocat després d'un xut de Xavi Civil que va picar a la base dels dos pals (25'). Després de la represa, els gavanencs van continuar insistint, però en el minut 70, una jugada de Yuki per l'esquerra va acabar amb una rematada de Toledo, que suposava el 0-2 i tallava d'arrel les aspiracions locals. Ja en el 79, el mateix Yuki va tancar el resultat en aprofitar un rebuig després d'un xut de Juanma.