El Cerdanyola es deixa empatar

Reacció visitant. Dos gols d'Aleix en el tram final van permetre al Peralada empatar un partit que va veure cinc gols en la segona part

PERALADA3

CERDANYOLA3

El Cerdanyola es va deixar empatar ahir pel Peralada en una gran segona part. Els locals, amb la permanència ja al sarró, i els visitants, amb el mateix objectiu gairebé a tocar, és van deixar anar després de la represa i van acabar protagonitzant un duel ple de gols. Els de Toni Carrillo van obrir la llauna en la primera meitat després que Melo rematés amb èxit una centrada de Turu des de l'esquerra. Després de la represa, l'enfrontament es va accelerar i tot i que Coro va empatar (50') amb una rematada al segon pal, Quim Solano i Arranz van ampliar l'avantatge amb dues bones rematades. El 3-1, semblava un resultat suficient per assegurar la victòria dels vallesans, però el Peralada no és va rendir. Aleix va fer el 3-2, després d'un penal comès per Francis, i també va marcar el 3-3 definitiu (80').

CERDANYOLA: Coca, Fran, Melo, Francis, Barriendos, Cuadras, Vives, Turu, Quim Solano (Sergi Arranz, 67'), Josu (Dani Zaragoza, 75') i Silver (Dani Romero, 62'). PERALADA: Troyano, Pau Bonmatí (Jaume Durán, 60'), Mate, Pastor, Sergi Romero, Alforcea (Litus, 74'), Aleix, Guillem Cornellà, Coro, Cruz i Chacón (Sergio Garcia, 81). GOLS: 1-0 (24') Melo. 1-1 (50') Coro. 2-1 (63') Quim Solano. 3-1 (73') Arranz. 3-2 (77') Aleix, de penal. 3-3 (80') Aleix ÀRBITRE: Carlos Ferrero. T.G: al local Francis, i als visitants Sergi Romero i Coro. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.