Lliguen mitja permanència

3a divisió. El Sabadell B va fer el gol del triomf gairebé en el temps afegit

EL masnou1

sabadell b2

Un gol de Marçal Lladó en el minut 90 va donar mig bitllet de permanència al filial del Sabadell. El conjunt de Toni Rodríguez va ser més pràctic que mai i va aprofitar dues errades del rival per anotar dos gols que li donen molta vida. Ara només ha d'estar pendent dels descensos compensats.

La primera part va ser exageradament avorrida perquè cap dels dos equips va voler assumir riscos tocant la pilota. Les ocasions, això sí, van ser dels visitants amb una jugada de Yuki (30') i un xut de Blasco (36').

Només de tornar del descans, el Sabadell es va avançar aprofitant un córner servit per Burgos, recollit per Noguera i executat per Estellés. I el partit va vagar sense dominador clar fins que Ferreira va fer l'empat en un altre servei de cantonada també estrambòtic. Al final, el Masnou es va tirar enrere però va ser una errada la que va decantar la balança. Pèrdua de pilota al mig, passada llarga de Yeray a l'esquena de la defensa i el gol de la victòria de Marçal Lladó.

SABADELL B: Tienda; Estellés (Ahufinger, 92'), Pol Moreno, Noguera, Parera; Burgos, Yeray; David Jiménez, Roigé, Clotet (Marçal, 70'); i Manel (Forgas, 76'). EL MASNOU: Marc Guillén; Márquez, Prireto, Éric Martínez, Guti; Llobet (Juanma, 79'), Domingo, Ferreira, Blasco (Makaay, 66'); Toledo (Guillem, 87') i Yuki. GOLS: 1-0 (46') Estellés. 1-1 (73') Ferreira. 2-1 (90') Marçal. ÀRBITRE: Romero Freixas (Tarragona). T.G.: Als locals Estellés, Yeray i Burgos; al visitant Edu Domingo. T.V.: Al tècnic visitant Miguel López (82'). PÚBLIC: Uns 300 espectadors.