La Pobla goleja i manté el setge

Matiners. El filial grana va encarrilar en el minut 5 el partit per superar un voluntariós Vilassar i continua a un punt del líder

vilassar0

p. mafumet3

La Pobla, que va golejar ahir el Vilassar, va fer un pas de gegant per assegurar-se la segona plaça de la lliga i, de retruc, mantenir el frec a frec amb l'Ascó en la pugna pel lideratge.

El partit va posar-se ben aviat a favor per als locals amb un gol d'Abel Rita des del punt de penal a passada de Gil. El gol va fer despertar un Vilassar que va jugar més amb el cor que amb el cap. Al quart d'hora de partit, el visitant Jordi ho va intentar amb una rematada des de la frontal que Ribera va atrapar sense problemes. Qui no va perdonar va ser Tortosa, que a vuit minuts del descans va fer el 2-0 en recollir una assistència de Guasch. Després de la represa, els locals no van donar lloc a la sorpresa i als cinc minuts van sentenciar en un penal comès sobre Gil Muntadas. Miguel va aturar el llançament d'Álvaro, però el davanter no va perdonar en el rebuig.

POBLA DE MAFUMET: Ribera, Guasch, Marcelo, Denis Coch (Vadillo, 46'), Joaqui, Bicho, Gil Muntadas, Tortosa, Álvaro, Serra (Marc, 69') i Abel Rita (Julio, 59'). VILASSAR: Miguel, Poño (Molina, 66'), Jose, Peque, Jonathan (Guillem, 46'), Pujol, Ramón, Riki, Jordi (Marc, 66'), Mendoza i Eloi. GOLS: 1-0 (5') Abel Rita. 2-0 (37') Tortosa. 3-0 (50') Álvaro. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Al local Tortosa; i al visitant Eloi. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.