Territorial

L'Espanyol arrasa i se les haurà amb el Madrid

Copa de campions juvenil. ‘Maneta' dels de David Gallego, que van deixar encarrilat el partit abans del descans per passar a semifinals

Espanyol5


las palmas0


L'Espanyol va superar amb molta comoditat els quarts de final de la copa de campions juvenil amb una maneta contra el Las Palmas. Els de David Gallego van deixar vist per a sentència l'enfrontament amb uns molt bons minuts previs al descans, al qual es va arribar amb un 0-3. La segona meitat ja no va tenir més història i fins i tot els de David Gallego es van agradar humiliant el conjunt canari, totalment descentrat per les envestides blanc-i-blaves. L'Espanyol, doncs, jugarà les semifinals demà (17 h) contra el Madrid, que va guanyar el Celta per 1-3. L'altra semifinal serà entre el Rayo i el Vila-real.

LAS PALMAS: Cruz, Fortes (Hernández Magro, 70'), Valerón, Quintana, Hernández, Martín, Diallo, Alemán (González, 65'), Travieso, Rodríguez i Mújica (Rodríguez, 65'). ESPANYOL: Ualo, Soria, Martín, Indias, López Mármol, Roca, Melendo (López Moreno, 55'), Campuzano, Entrena, Gual (Gracia, 55') i Écija (Bedoya, 59'). GOLS: 0-1 (23') Campuzano. 0-2 (34') Iván. 0-3 (43') Entrena. 0-4 (55') Campuzano. 0-5 (74') Éric Gracia. ÀRBITRE: Alcoba Montes. T.G.: Kirian, Ale Hernández, Travieso i Martín Gil per als canaris; a Álex López per als catalans.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)