El Terrassa empata i resisteix fins a l'última jornada

Sense vaga. Els vallesans van haver de limitar la seva protesta al primer minut de joc

LA POBLA MAF.1

TERRASSA1

TERRASSA: Ortega, Juli, Segarra, Jou, Javi González, Jaime, Ángel (Vilajosana, 57'), Merchán (Diego, 53'), Gallego, Batanero, Montoro (Marimon, 69'). LA POBLA DE MAFUMET: Ribera, Mia Guasch (Bertomeu, 74'), Marcelo, Javi Iglesias, Coch, David Díaz (Gil, 69'), Gabi López, Tortosa, Álvaro, Serra, Emaná (Rita, 72'). GOLS: 1-0 (62') Montoro. 1-1 (73') Rita de penal. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Segarra, Ortega, Marimon, Jaime i Gallego, i als visitants Albert Ribera i Javi Iglesias. T.V.: Al local Segarra (82') per doble groga. COMENTARI: Malgrat que tenien previst no jugar el partit com a protesta pels impagaments i buit de poder al Terrassa, els jugadors egarencs van acabar jugant i competint contra la Pobla limitant la protesta al primer minut de joc plantats d'esquenes a la llotja. El partit va ser emocionant i va estar marcat per les nombroses ocasions de gol no transformades dels dos equips. Fins al descans el nivell de joc va ser molt similar, i després del pas pels vestidors la intensitat va augmentar. Montoro va avançar els locals, però l'alegria al Vallès va durar poc perquè Abel Rita va empatar deu minuts després de penal. Al final, l'empat deixa el conjunt terrassenc amb possibilitats matemàtiques d'entrar a la zona de promoció d'ascens en la darrera jornada i deixa la Pobla definitivament segon.