Territorial

El líder venç la Jonquera

Cedeixen. Els de Xavi Agustí van regalar la possessió al Júpiter, que va tenir moltes ocasions abans de fer el gol del triomf en el refús d'un penal

júpiter1


La Jonquera0


La Jonquera rebia ahir l'equip més en forma de la categoria, el Júpiter, que s'ha consolidat en el lideratge. Els de Xavi Agustí van tenir les idees clares des de bon principi: cedir la iniciativa als barcelonins, defensar amb la màxima intensitat i buscar fer mal en algun contraatac. La tàctica va servir per mantenir el 0-0 al marcador durant molts minuts tot i les clares ocasions de què van disposar els visitants. En la primera meitat, la més clara la va tenir el màxim golejador de la categoria, Kuku, que es va plantar sol davant de Jose, però el porter va aconseguir evitar el gol.

En la segona el matx va mantenir la mateixa tònica, amb la Jonquera ben posicionada en defensa i els barcelonins portant la iniciativa. La Jonquera va aconseguir mantenir l'empat fins que en el 72 el col·legiat va assenyalar penal per unes mans a l'interior de l'àrea jonquerenca. Kuku va ser l'encarregat de xutar la pena màxima i el llançament es va estavellar al pal, però Prat es va encarregar de recollir el refús i enviar la pilota al fons de la xarxa per fer el gol que acabaria sent definitiu (72'). La Jonquera va buscar el gol de l'empat fins al final i va estar a punt de trobar-lo en una ocasió, però el pal ho va evitar.

LA JONQUERA: Jose, Fageda (Mabil, 57'), Edile, Dani Ó. (Arjona, 78'), Jesús Jiménez, Negre (Juanmiquel, 86'), Pol Compte, Toni Güell, Teixi (Carlos López, 52'), Bassols i Óscar Molina. JÚPITER: Adrià, Ignasi, Jaime, Poche, Gueri (Eric, 84'), Àlex (Prat, 68'), Darbra (Aitor, 84'), Mika, Edu, Santolalla (Fede, 78') i Kuku. GOLS: 0-1 (72') Prat. ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: als locals Bassols, Jesús Jiménez i Mabil; i als visitants Mika, Ignasi, Santolalla, Aitor i Eric.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)